Căpitanul America: Războinicul iernii, a treia săptămână consecutiv pe locul 1

0

Căpitanul America: Războinicul iernii nu a reuşit doar performanţa de a rămâne pe locul 1 în box office-ul din SUA pentru a treia săptămână consecutiv cu încasări de 26,6 milioane dolari, ci a reuşit și să ajungă la 200 milioane dolari încasări în SUA.

Din păcate noul film al lui Johnny Deep, Transcendence (Transcendence: Viaţă după moarte) nu  a putut să se lupte cu Căpitanul Amerca: Războinicul iernii. Pe locul 2 s-a clasat din nou animaţia Rio 2 cu încasări de 22,5 milioane dolari. Ceea ce este surprinzător este că pe locul 3 s-a clasat drama creștină Heaven is for real cu încasări de 21,5 milioane dolari.

haven is for real

Ce se întâmplă în Heaven is for real (Raiul este real)? În rolul principal îl veți recunoaște pe Greg Kinnear, un pastor dintr-un orășel, al cărui fiu pretinde că a văzut Raiul după o experiență aproape de moarte. Filmul a rulat în cinematografele din SUA de miercuri și  a strâns până la finalul acestui weekend 28,5 milioane dolari. Este al 4-lea film bazat pe credință în acest an, după Noah, God’s not dead și Son of God.

Transcendence, în care Johnny Deep este starul, a trebuit să se mulțumească cu locul 4 cu încasări de 11,2 milioane dolari. Filmul este deja considerat un eșec, având în vedere că a avut un buget de 100 milioane dolari. Este al 4-lea eșec al unui film cu Johnny Deep. Ultimul său succes a fost Pirates of the Caribbean: On stranger tides. De atunci, The lone ranger, Dark shadows și The rum diaries, s-a ales praful de ele ca încasări.

transecendence

În Transcendence, Will (Johnny Depp) este ucis de terorişti, iar viaţa pare să se fi terminat pentru specialista în computere Evelyn Caster (Rebecca Hall), dar cercetătoarea găseşte o metodă revoluţionară de a transfera întreaga personalitate a soțului ei, într-un computer. Împreună, cei doi continuă să lucreze exact la proiectul care i-a transformat în ţinta teroriştilor: un spaţiu unde computerele să evolueze nestingherite de controlul uman.

haunted house 2

A treia premieră a săptămânii în SUA A haunted house 2 a ocupat locul 5 cu încasări dezamăgitoare de 9,1 milioane dolari. În această continuare a succesului din 2013, Malcom (Wayans), o întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Megan, mamă singură cu doi copii. Malcom se mută în noua sa casă, alături de noua sa familie, însă începe să observe evenimente paranormale bizare ce au loc în jurul casei şi al copiilor. Pentru a complica şi mai mult lucrurile, spiritul Kishei apare peste drum şi nu este nimic mai rău decât a-i pune coarne unei foste iubite demon.

Următoarele locuri din top 10 sunt ocupate de:

Locul 6 Draft day cu 5,9 milioane dolari

Locul 7 Divergent cu 5,8 milioane dolari

Locul 8 Oculus cu 5,2 milioane dolari

Locul 9 Noah cu încasări de 5 milioane dolari

Top 10 este încheiat de God’s not dead cu 4,8 milioane dolari

Pentru box office-ul de săptămâna trecuta click aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata