Care este filmul preferat al lui Tarantino din acest an?

0

Regizorul Quentin Tarantino a dezvăluit în cadrul unui interviu că a încercat să nu vadă filmul, care urma să devină preferatul său din 2015, însă, în final, l-a văzut de trei ori.

Tarantino își iubește filmele foarte mult, de aceea, nu ar fi o surpriză să declare că filmul său preferat din 2015 este “The Hateful Eight”. Recent, i s-a pus această întrebare, în timp ce se afla într-o campanie de promovare a noului său film, iar regizorul a numit următorul film – Mad Max: Fury Road. Tarantino a mărturisit că inițial a dorit să nu vadă acest film, însă, ulterior, s-a răzgândit și a devenit filmul său preferat din 2015.

Filmul meu preferat din 2015 este Mad Max: Fury Road. Mi se pune această întrebare în fiecare an în care lansez un film. Iar anul respectiv este cel în care văd cele mai puține filme. Însă am avut ocazia să văd Mad Max. Și l-am văzut în final de trei ori. Dar am evitat un timp să îl văd. De ce? Deoarece mă gândeam – Mad Max? Fără Mel Gibson? În niciun caz! Într-o lume în care există Mel Gibson, de ce să îi oferi rolul acesta lui Tom Hardy? Cu toate acestea, am văzut filmul. Și a fost excelent! Hardy este extraordinar în acest film.

Mulți critici consideră că “Mad Max: Fury Road” va primi o nominalizare la Premiile Oscar pentru Cel mai bun film. Are deja o nominalizare la această categorie la Globurile de Aur și a câștigat alte premii prestigioase.

133 - 1

Ce părere aveți? Are dreptate Tarantino, iar “Mad Max: Fury Road” este într-adevăr cel mai bun film al anului?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata