Cars 3 are un prim trailer subtitrat

0

Cei de la Dinsey/Pixar au lansat primul trailer la noile aventuri ale Fulgerului McQueen, iar în aşteptarea acestora, fanii își pot completa colecția Cars comandând direct de pe site-ul http://www.provideo.ro/cautare/masini.

Fulgerul McQueen, acum o mașină veterană de curse, e pus față în față cu o nouă generație de mașini foarte rapide. Acum, legendarul Fulger McQueen este exclus din sportul pe care îl iubește. Pentru a se reîntoarce pe circuit, el va avea nevoie de ajutorul unui tehnician de curse mai tânăr, cu propriul său plan de curse, inspirat de la Fabulosul Hornet Hudson și din anumite schimbări de direcție neașteptate. Pentru a dovedi că numărul 95 înca nu este de uitat, McQueen va da testul vieții lui în cea mai mare etapă a Cupei Piston. Fulgerătorul McQueen își propune să dovedească noii generații de mașini de curse că el este încă cea mai bună mașină de curse din lume.

Regizat de Brian Fee (storyboard artist pentru Cars şi Cars 2), filmul îi are în distribuţie pe: Owen Wilson (Fulgerul McQueen), Bonnie Hunt (Sally Carrera), Tony Shalhoub (Luigi), Larry the Cable Guy (Mater), Cheech Marin (Ramone), Armie Hammer (Furtuna Jackson) şi Katherine Helmond (Lizzie).

În versiunea dublată în romana, se vor întoarce probabil cei care au dublat şi primele 2 filme ale seriei: Florian Ghimpu (Fulger McQueen), Valentin Uritescu (Mater), Corina Dănilă (Sally), Ştefan Bănică Jr. (Ramone), Tatiana Iekel (Lizzie) şi Florin Piersic (Mack).

Cars 3 (Maşini 3) va avea premiera în Romania pe 16 iunie 2017, adus de Forum Film. Sper doar să-l aducă şi versiune subtitrată pentru că animaţiile Disney se lansează în România doar pe DVD, şi unica şansă de a-l viziona subtitrat şi 3D e cinematograful.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata