Ce filme noi vedem la Cineplexx din 13 ianuarie

0

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

  • M3gan
  • Un bărbat pe nume Otto
  • Mumiile: Aventuri Moderne

***

M3GAN ( N15 )

PREMIERĂ: 13 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Thriller, SF, Horror

DISTRIBUȚIE: Allison Williams, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Violet McGraw, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten

SINOPSIS:

M3GAN este o minune a inteligenței artificiale, o păpușă foarte apropiată de realitate, programată să fie cel mai bun companion al unui copil și cel mai mare aliat al unui părinte. Proiectată de geniala specialistă în robotică Gemma, jucăria de companie MEGAN poate asculta, privi și învăța în timp ce devine prietenă și profesoară, colegă de joacă și protectoare pentru copilul la care este conectată.

Când Gemma devine brusc tutore nepoatei sale orfane de 8 ani, Cady, se simte nesigură și nepregătită să fie părinte. Supusă unei presiuni intense la serviciu, Gemma decide să conecteze prototipul ei M3GAN cu Cady în încercarea de a rezolva ambele probleme – o decizie care va avea consecințe inimaginabile.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂhttps://bit.ly/3W0MZq4

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3itTEv0

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3ZngHbK

***

UN BĂRBAT PE NUME OTTO ( AP12 )

PREMIERĂ: 13 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Comedie, Dramă

DISTRIBUȚIE: Tom Hanks, Manuel Garcia-Rulfo, Mariana Treviño, Cameron Britton, Mike Birbiglia, Kelly Lamor Wilson, Rachel Keller

SINOPSIS:

Bazat pe bestsellerul nr. 1 din New York Times A Man Called Ove, Un bărbat pe nume Otto spune povestea lui Otto Anderson (Tom Hanks), un bărbat morocănos care nu mai vede un scop în viață după pierderea soției.

Otto este gata să sfârșească cu toate, dar planurile îi sunt întrerupte atunci când o tânără familie plină de viață se mută în vecinătate, iar el își întâlnește perechea în Marisol – care-l provoacă să vadă viața într-un mod diferit, ceea ce duce la o prietenie neverosimilă care transformă lumea din jurul lui.

O poveste emoționantă și amuzantă despre dragoste, pierdere și viață, Un bărbat pe nume Otto arată că familia poate fi găsită uneori în cele mai neașteptate locuri.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3W7JJsJ

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3iv5TaF

***

MUMIILE: AVENTURI MODERNE ( AG )

PREMIERĂ: 13 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Allison Williams, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Violet McGraw, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten

SINOPSIS:

Animația lui Juan Jesús García Galocha spune povestea a trei mumii care ajung în Londra zilelor noastre, unde pornesc în căutarea unui inel antic care a aparținut familiei regale și care a fost furat de prea ambițiosul arheolog Lord Carnaby.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂhttps://bit.ly/3GVCcJi

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3ip3e2h

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Sursă: Cineplexx

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata