CHiPs are trailer subtitrat în română

0

CHiPs (California Highway Patrol) a fost un serial difuzat la NBC între anii 1977 și 1983 și urmărea aventurile a doi polițiști pe motocicletă ai patrulei autostrăzii din California. Aceștia erau Frank Ponchorello (Erik Estrada) și Jon Baker (Larry Wilcox). Serialul a totalizat 139 de episoade de-a lungul celor 6 sezoane, plus un film TV în 1998 în care s-au reunit actorii principali. Serialul a rulat și la noi pe TELE 7 abc.

Warner Bros. aduce pe marile ecrane în acest an o nouă versiune a aventurilor lui Baker și Ponchorello. De data asta, în rolurile principale vor fi Dax Shepard (Jon Baker) și Michael Peña (Frank „Ponch” Poncherello).

Jon Baker și Frank „Ponch” Poncherello tocmai au intrat în Patrula Autostrăzii din California (CHP), Los Angeles dar din diferite motive. Baker, un motociclist profesionist, încearcă să-și facă ordine în viață și să-și salveze mariajul, iar Poncherello e un agent FBI sub acoperire care trebuie să investigheze un jaf în care s-au furat milioane de dolari. Autorii jafului se presupune că sunt polițiști corupți din CHP. Cei 2 (debutantul neexperimentat și cel experimentat) fac o echipă disfuncțională care intră de cele mai multe ori în conflict. E mai ușor de spus decât de făcut. Dar cu abilitățile de motociclist profesionist ale lui Baker combinate cu experiența lui Ponch s-ar putea ca acest duo să funcționeze… Asta în cazul în care nu se înnebunesc unul pe altul pe parcurs.

Din distribuţie fac parte: Dax Shepard, Michael Peña, Vincent D’Onofrio, Adam Brody, Rosa Salazar, Vida Guerra şi Kristen Bell.

CHiPs va putea vizionat în cinematografe începând cu 24 martie 2017.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata