Henry Cavill vrea să îl interpreteze pe James Bond

0

Henry Cavill, starul din “Batman v Superman”, a dezvăluit că și-ar dori să îl interpreteze pe James Bond în următorul film cu agentul 007, dacă programul îi va permite.

“Batman v Superman”, în care actorul îl joacă pe Superman, a avut premiera în cinematografe săptămâna trecută. Fiind ocupat cu promovarea noului său film, Cavill a recunoscut la emisiunea The Graham Norton Show că i-ar plăcea să îl interpreteze pe agentul 007.

Henry Cavill

În acest moment sunt foarte ocupat cu promovarea proiectului “Superman”, dar dacă există vreo posibilitate și producătorii îmi vor propune rolul, ar fi nemaipomenit. Mi-ar plăcea să interpretez acest personaj.

Desigur, nu se știe încă dacă rolul lui James Bond este disponibil, dar în 2015 au existat numeroase speculații conform cărora “Spectre” ar fi ultimul film din franciză pentru Daniel Craig. Mai mult decât atât, Mark Strong, un prieten apropiat al lui Craig, a declarat într-un interviu că “Spectre” este cel mai probabil ultimul film Bond pentru celebrul actor. Există deja mai mulți posibili candidați pentru rolul agentului 007.

Tom Hiddleston a recunoscut că și-ar dori să aibă oportunitatea să îl interpreteze pe 007 și a avut loc chiar o campanie pentru ca actorul Idris Elba să primească acest personaj emblematic.

“Spectre” s-a bucurat de succes în box office, reușind să strângă suma de peste 200 de milioane de dolari în SUA și 880 de milioane de dolari din încasările internaționale. Totuși, nu a reușit să aibă încasări atât de mari ca “Skyfall”, care a reușit să obțină 304.3 milioane de dolari în SUA și peste 1 miliard de dolari din box office-ul internațional.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar