Chloë Moretz va fi Ariel în “The Little Mermaid”

0

Actrița Chloë Moretz o va interpreta pe Ariel într-o nouă ecranizare a poveștii lui Hans Christian Andersen, The Little Mermaid” (“Mica sirenă”).

Potrivit Variety, Richard Curtis va scrie scenariul pentru noul remake. Sofia Coppola trebuia să regizeze filmul, însă a renunțat ulterior la acest proiect, iar Universal nu i-a găsit încă un înlocuitor.

Alte detalii despre remake nu au fost făcute publice și nu știm ce diferențe vor fi între noul film și povestea clasică a lui Andersen, care ne-o prezintă pe Ariel, o sirenă, care își dorește să devină om după ce se îndrăgostește de Eric.

Povestea a fost publicată în 1837 și a avut parte de numeroase ecranizări, cea mai cunoscută fiind versiunea lansată de Disney – animația din 1989.

Universal nu a stabilit încă o dată de lansare pentru “The Little Mermaid” și nici nu a anunțat când vor începe filmările pentru noua producție.

Pe Chloë Moretz o vom putea vedea în The 5th Wave (premiera: 15 ianuarie 2016), “Neighbors: Sorority Rising” (premiera: 20 mai 2016) și “Trolls” (premiera: 4 noiembrie 2016).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata