“Christopher Robin”, emoţionant

Din 3 august la cinema. Distribuit de CineForum.

1

Christopher Robin” este un film regizat de Marc Forster după un scenariu scris de Alex Ross Perry şi Allison Schroeder.

Din distribuţie fac parte: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Jim Cummings şi Brad Garrett.

Am văzut “Christopher Robin” la Cinema City Afi Cotroceni. Filmul ne aduce aminte de magia copilăriei, de perioada în care nu ne preocupam de situaţia financiară, serviciu şi alte lucruri de care, ca adulţi, trebuie să ţinem cont.

Pelicula ni-l prezintă pe Christopher Robin, acum adult, care încearcă să facă faţă cu brio unui serviciu solicitant, nemaiavând suficient timp pentru soţia lui – Evelyn – şi fiica lor – Madeline.

El este nevoit să renunţe la un weekend, pe care ar fi trebuit să îl petreacă alături de familia lui, deoarece are de terminat un proiect la birou. Întâmplarea face ca exact în acel weekend să se întâlnească cu cel mai bun prieten din copilărie – Winnie de Pluş. În toţi aceşti ani, Robin a lăsat în urmă magia copilăriei, însă Winnie îi va aminti că familia şi prietenii sunt lucrurile cele mai importante în viaţă.

În ce priveşte distribuţia, Ewan McGregor joacă rolul lui Christopher Robin, băiatul care s-a bucurat de o copilărie minunată alături de cei mai buni prieteni din tărâmul Pădurii de 100 de Acri. Winnie de Pluş, Tigru, Purceluş, Bufniţa şi Aiurel sunt câţiva dintre amicii lui Robin, cu care acesta se juca atunci când era copil.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Winnie se întoarce în viaţa lui Christopher Robin într-un moment cât se poate de nepotrivit. Robin are o întâlnire importantă la serviciu, de care depinde nu doar viitorul angajaţilor, ci şi cel al firmei. Winnie nu înţelege iniţial importanţa unui loc de muncă, căci aşa cum se autodescrie este doar un ursuleţ cu „puţină minte”. Dar, el are o inimă mare, iar prietenia sa sinceră pentru Christopher Robin îi va aduce acestuia o schimbare pozitivă, de care avea mare nevoie.

În ciuda faptului că Robin decide să rămână acasă în acel weekend, acest lucru nu înseamnă că este egoist. De planul pe care trebuie să îl realizeze depind angajaţii companiei la care lucrează, situaţia firmei fiind gravă, iar mulţi oameni riscă să rămână fără un loc de muncă. Aşadar, Christopher Robin nu s-a schimbat pentru că a vrut, ci pentru că a fost nevoit.

Efectele vizuale sunt excelente şi completează perfect un scenariu bine scris. Winnie este exact aşa cum ţi-l imaginai, un mare iubitor de miere şi un prieten devotat. Tigger (Tigrul), cel mai amuzant dintre prietenii lui Christopher, ţopăie de dimineaţa până seara. Piglet (Purceluş) este timid şi nu foarte curajos. Aiurel este probabil cel mai deprimat măgăruş din lume. El nu este nici fericit, nici trist, ci … doar puţin aiurit, aşa cum indică şi numele.

În concluzie, “Christopher Robin” îşi propune să fie o călătorie emoţionantă şi, cu siguranţă, reuşeşte acest lucru.

Distribuit de CineForum, filmul a ajuns în cinematografe vineri, 3 august 2018. Vizionare plăcută!

1 Comentariu
  1. Eugen spune

    In sfarsit un film cu adevarat pentru genul Familie. Rar vezi astfel de filme in acesti ani!
    Nota 10 fara nici un dubiu!
    https://www.portalultautv.com/christopher-robin-si-winnie-de-plus-2018/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata