“The Meg”, confruntare în adâncuri

Din 10 august 2018 la cinema!

1

The Meg” este un film regizat de Jon Turteltaub după un scenariu scris de Dean Georgaris, Jon Hoeber şi Erich Hoeber, având la bază cartea “Meg: A Novel of Deep Terror” de Steve Alten.

Din distribuţie fac parte: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao şi Cliff Curtis.

Am văzut “The Meg” la Grand Cinema Băneasa. Filmul prezintă o misiune cât se poate de complicată şi periculoasă. Submarinul unei echipe de cercetători este atacat de o creatură marină uriaşă, iar vieţile celor din submarin se află în pericol. Având puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham), scafandru profesionist expert în salvări, este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare.

Jason Statham este unul dintre actorii care interpretează acelaşi rol, aproape de fiecare dată, şi reuşeşte să atragă atenţia publicului său, chiar dacă nu aduce neapărat ceva nou pe marile ecrane.

În “The Meg”, avem parte de o vânătoare plină de suspans, a unui monstru marin. Acţiunea are loc pe Manta One, o staţie de cercetare care se află în mijlocul oceanului. Un miliardar (Rainn Wilson), cel care finanţează proiectul, vizitează staţia pentru a vedea cum se desfăşoară lucrurile şi află că oamenii de ştiinţă au descoperit o lume ascunsă, în adâncurile oceanului. Explorarea lor plină de entuziasm se transformă rapid în momente de groază atunci când submarinul echipei lor de cercetători este atacat de o creatură despre care nu se ştie nimic. Submarinul rămâne blocat în adâncurile oceanului şi numai un singur om poate ajunge la echipaj – Jonas Taylor.

Însă, Taylor este bântuit de un eveniment similar care s-a încheiat tragic. Chiar dacă iniţial refuză să meargă la staţia de cercetare, în cele din urmă acceptă să conducă misiunea de salvare.

Pe măsură ce filmul înaintează, acţiunea devine mai intensă, iar monstrul marin, despre care se ştia că dispăruse, atacă din ce în ce mai mult, fiind un real pericol pentru toată lumea. Tensiunea se amplifică treptat, atingând cote înalte spre finalul peliculei.

Scenariul este bine scris, iar dialogul este presărat cu glume mai mult sau mai puţin reuşite. Efectele vizuale sunt bune, însă sunt câteva scene în care dau greş, mai ales când apare în prim-plan Megalodonul.

Distribuit de Vertical Entertainment, “The Meg” ajunge în cinematografe vineri, 10 august 2018. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Eugen Recent comment authors
Eugen
Vizitator

Filmul este bun, efecte bune, chiar daca scenariul este SF SF
https://www.portalultautv.com/the-meg-2018/