A fost lansat primul trailer pentru “Tulip Fever”

0

The Weinstein Company a ales cu siguranță un moment foarte bun pentru a lansa primul trailer al filmului “Tulip Fever” deoarece vine la scurt timp după ce Alicia Vikander a fost confirmată pentru reboot-ul “Tomb Raider”. Actrița laureată cu premiul Oscar joacă alături de Christoph Waltz și Dane DeHaan în drama de epocă “Tulip Fever”.

“Tulip Fever” spune povestea Sophiei (Alicia Vikander), soția unui bărbat foarte bogat, Cornelis (Watz), care îl angajează pe artistul Jan Van Loos (DeHaan) pentru a-i face un portret soției sale. La scurt timp, Sophia se îndrăgostește de pictor și cei doi își fac planuri pentru a strânge suficienți bani ca să poată fugi împreună. Pe măsură ce apar tot felul de zvonuri, aventura lor începe să fie din ce în ce mai periculoasă și poate deveni chiar mortală.

“Tulip Fever” este regizat de Justin Chadwick după un scenariu scris de Sir Tom Stoppard, fiind o adaptare a romanului semnat de Deborah Moggach. Filmul va avea premiera în cinematografe la data de 15 iulie 2016. (SUA)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata