Over the top, reuniunea tată-fiu

                Over the top, tradus la noi Pumnul de fier, este un film de acţiune regizat şi produs de Menahem Golan, după un scenariu scris de Sylvester Stallone şi Stirling Silliphant. Coloana sonoră a fost compusă de Giorgio Moroder. Over the top este un film absolut superb şi emoţionant! Este povestea unui tată care face orice să fie împreună cu fiul său. Scenariul este antrenant şi mi-a plăcut enorm când eram pici. Ideea e că unele filme nu se degradează. Revăzându-l azi, mi-a plăcut la fel de mult. Este o poveste despre sport şi iubirea unui părinte. Acesta trebuie să câştige campionatul de skanderberg pentru a-şi construi un viitor alături de fiul său.

1

                Lincoln Hawk este şofer pe tir, fiind în permanenţă cu gândul la fiul său pe care nu l-a vazut de la naştere. Lincoln trebuie să se întâlnească cu el la Academia Militară din Virginia şi să-l aducă la Denver, unde mama sa, fosta soție a lui Lincoln, este pe moarte. Însă socrul lui Lincoln nu vrea ca acesta să ajungă acolo.

2

                Însă după moartea mamei, custodia băiatului este cerută și de bogatul și influentul Jason Cutler, bunicul acestuia, care-l urăște pe Lincoln din tot sufletul, pentru suferința cauzată fiicei sale. Cu toate acestea, Michael și tatăl său pleacă împreuna într-o călatorie prin țară, Lincoln sperând ca în câteva zile să construiască o relație cu fiul său.

3

                Aceasta este povestea unui tată care câştigă dragostea fiului său, în ciuda tuturor şanselor. Este povestea unui om hotărât să câştige Campionatele Mondiale de Skanderberg, în ciuda tuturor şanselor, şi de a-şi îndeplini visul alături de copilul său!

4

Sylvester Stallone e Lincoln Hawk, tatăl care luptă pentru dragostea fiului său;

lincoln

Robert Loggia este Jason Cutler, bunicul lui Michael. Acesta se opune ca custodia să-i revină lui Lincoln, deoarece acesta, din punctul lui de vedere, este un pierde-vară și i-a făcut fiica să sufere;

robert

Susan Blakely este Christina Hawk, fosta soţie a lui Lincoln. Este fiica lui Cutler;

Christina

Nu uita sa citesti
Related Posts

Rick Zumwalt este Bob Hurley, finalistul campionatului de skanderberg;

bob

David Mendenhall este Michael Cutler, fiul lui Lincoln şi al Christinei.

michael

                 Iniţial, Sylvester Stallone nu a vrut să joace rolul principal, dar… Când i s-a spus că primeşte un salariu de 12 milioane de dolari s-a răzgândit şi bine a făcut. Nu-mi imaginez alt actor în rolul principal. După cum ştiţi, între Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger a fost tot timpul o competiţie. care din filmele în care jucau rol principal avea mai mare succes?!

5

                Bineînțeles, criticii n-au apreciat deloc acest film. Over the top a câștigat două Zmeure de aur pentru: cel mai slab actor în rol secundar și cel mai slab star în devenire. Ambele au fost câștigate de David Mendenhall. Sylvester Stallone s-a ales doar cu o nominalizare la aceste premii pentru cel mai slab actor în rol principal.

6

                În continuare vă invit să urmăriți trailer-ul acestui film:

                Over the top s-a lansat în România pe DVD.

dvd

 

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise