Lansări DVD, BD și BD3D aprilie 2014 în România

0

Pe 4 aprilie Pro Video lansează următoarele filme:

1. pe DVD și blu-ray Jocurile foamei: Sfidarea (The Hunger games: Catching fire). Pentru cei care nu au încă prima parte în colecție, PV lanseaza și un boxset cu primele 2 filme pe DVD.

 sfidarea

Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru familiile lor. Dar în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. În ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuşi să convingă naţiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiţi nebuneşte, consecinţele ar putea fi dezastruoase…

 

Cumpara acum

 

2. pe blu-ray mult aclamatul serial Camarazi de război (Band of brothers)

 band

Această terifiantă saga despre cel de-al Doilea Război Mondial este una dintre cele mai de succes mini-serii HBO. Produs de Steven Spielberg și Tom Hanks, Band of Brothers este câștigător a peste 22 de premii printre care 6 premii Emmy și Globul de Aur la categoria cea mai bună mini-serie sau film de televiziune. Bazat pe bestseller-ul omonim de Stephen E. Ambrose, Camarazi de Război, este povestea Companiei Easy, o unitate de elită a Regimentului 506 din Divizia 101 Aeropurtată a Armatei Statelor Unite, încă de la primele antrenamente, până în memorabila zi a debarcării în Normandia, când o duzină de militari reuşeşte să transforme tunurile germane în adevărate ruine. Inspirat din scrisorile, jurnalele și interviurile supraviețuitorilor unității Easy, serialul ne descrie experiențele acestor oameni care au dat dovadă de un curaj ieșit din comun.

 

 

Cumpara acum

 

3. pe DVD Clubul lui Mickey Mouse – Salonul lui Minnie (Mickey Mouse clubhouse – Minnie’s pet salon)

mickey

Când ai un cățeluș jucăuș, o broscuță caraghioasă sau un iepuraș zglobiu, salonul lui Minnie este deschis pentru distracție și aventură! Toți prietenii tăi din Clubul lui Mickey Mouse, împreună cu amicii lor animăluțele se ferchezuiesc pentru spectacolul lui Goofy și Vedetele. Minnie o să aibă nevoie de ajutorul tău să îngrijească toate animăluțele, să le îmbăieze, să le hrănească și să le instruiască. Mickey și gașca sa vor da și ei o mână de ajutor. Dar când dispar trei pisoiași adorabili, avem nevoie de ajutorul tău și al Mic-uneltelor să îi găsim și să continuăm spectacolul. Cine va câștiga marele premiu? Pregătește-te de surpriză!

 

 

Cumpara acum

 

4. pe DVD Feriți-vă de Batman – Umbrele din Gotham (Beware of the Batman – Shadows of Gotham)

batman

Noaptea se lasă peste Gotham City, iar ultra-vigilentul Cavaler Negru veghează la liniștea orașului și a cetățenilor săi. Împreună cu asistentul său Alfred și Katana – o luptătoare mortală care mânuiește sabia ca nimeni altcineva, Batman va duce un război neîncetat cu lumea interlopă din Gotham. Fiți alături de Batman în confruntările sale cu Prof. Pig, Magpie, Mister Toad și diabolicul Anarky în 13 episoade pline de acțiune și suspans, din primul sezon. Indicii ascunse, tehnologii de ultimă oră și provocări pentru cei mai versați detectivi? Batman este gata de luptă.

 

Cumpara acum

 

Pe 9 aprilie ODEON lansează pe DVD Justițiarii (Bad Ass 2 – Bad Asses)

 Bad ass 2

Danny Trejo (Machete) și Danny Glover (Armă mortală) aduc de două ori mai multă acțiune în această continuare în forță a primului Bad Ass ! Frank Vega (Trejo), veteranul luptător din Vietnam, conduce acum un centru sportiv din estul orașului Los Angeles, unde îi învață pe tinerii boxeri cum să supraviețuiască pe ring și în afara lui. Dar când elevul său cel mai bun intră în anturajul greșit și moare, Frank face echipa cu prietenul lui Bernie (Glover) pentru a arăta că se poate face dreptate.

 

Cumpara acum

Pe 11 aprilie Pro Video lansează pe DVD, blu-ray și blu-ray 3D (BD+BD3D) Hobbitul: Dezolarea lui Smaug (The Hobbit: The Desolation of Smaug)

 hobbit

Hobbitul Bilbo Baggins, vrăjitorul Gandalf și cei 13 pitici conduși de Thorin Scut-de-Stejar își continuă călătoria epopeică în care vor încerca să reucerească Muntele Singuratic și Regatul Pierdut al Piticilor din Erebor. Pe parcurs, ei se vor întâlni cu Beorn, o creatură înfricoșătoare care își poate schimba înfățișarea, păianjenii uriași din Mirkwood și Elfii conduși de Legolas, Tauriel și Regele Thranduil. Un bărbat misterios pe nume Bard îi va ajuta să ajungă în Orașul Lacului și, în final, după ce vor reuși să ajungă pe Muntele Singuratic, eroii noștri vor avea parte de confruntarea supremă cu Dragonul Smaug interpretat, prin intermediul motion-capture, de Benedict Cumberbatch!

 

Cumpara acum

Pe 15 aprilie Pro Video lansează următoarele filme:

1. pe DVD Burlaci întârziați (Last Vegas)

 last

Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) and Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârşit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâţi să se distreze şi să îşi amintească de vremurile trecute. Ajunşi la destinaţie însă, cei patru îşi dau seama că viaţa i-a schimbat mai mult decât se aşteptau în tinereţe şi sunt nevoiţi să îşi regândească priorităţile.

 

 

Cumpara acum

 

2. pe DVD Jake și pirații din Țara de Nicăieri – Jake vs Hook (Jack and the Neverland pirates – Jake vs Hook)

 jake

TOATĂ LUMEA LA BORD PENTRU NOI AVENTURI PE MĂRI ȘI OCEANE! Ia-ți repede harta comorii și sabia! Plecăm imediat alături de Jake și Pirații din Țara de Nicăieri într-o nouă aventură împotriva lui Hook și a echipajului său!  Acțiunea începe la maxim când Jake se urcă pe un vrej uriaș de fasole unde găsește un crocodil care poate face ouă de aur. Mare, mare atenție! Acolo unde este aur se află și… Hook!  După aceasta, ne cocoțăm deasupra norilor cu Bucky care s-a transformat într-un balon cu aer pentru a salva insula Skybird din mâinile aceluiași malefic căpitan Hook. Cu peste două ore de acțiune, magie și aventură Jake vs. Hook ne dovedește că micii eroi pot face întotdeauna o diferență și mai mare!

 

 

Cumpara acum

 

3. pe DVD Sofia întâi – Palatul plutitor (Sofia the first – The floating palace)

sofia

Crezi în sirene? Dacă nu – sigur o vei face, după ce te vei îmbarca în această călătorie magică în lumea apelor în filmul de lung metraj cu Sofia Întâi! După ce Sofia o ajută pe mica sirenă Oona să iasă din încurcatură, amuleta ei o transformă și pe ea în sirenă în semn de recunoștință și o lasă să viziteze regatul secret al apelor. Dar Cedric (deghizat într-un monstru marin) pune la cale să fure Pieptănul magic al Sirenei, ceea ce va pune în pericol ambele lumi. Cu ajutorul prințesei Ariel, Sofia se aventurează să o salveze pe Oona și să împiedice taifunul înainte ca acesta să facă ravagii.

 

 

Cumpara acum

 

Pe 21 aprilie ODEON lansează următoarele filme:

1. pe DVD, blu-ray și blu-ray 3D Pe urmele dinozaurilor (Walking with dinosaurs)

walking

Pentru prima oară în istoria cinematografiei, publicul are şansa să vadă în 3D cum a fost atunci când dinozaurii conduceau lumea. Walking With Dinosaurs ne invită într- aventură preistorică care îi urmăreşte pe 3 Pachyrhinousauri ( strămoşi ai rinocerilor): Patchi, Scowler şi Juniper, de când erau pui şi până la maturitate.  În încercarea de a-şi găsi locul într-o lume spectaculoasă, plină de prieteni amuzanţi dar şi duşmani periculoşi, Patchi va descoperi curajul de care are nevoie pentru a deveni liderul turmei…şi un erou pentru toate vârstele.

 

Cumpara acum

 

2. pe DVD În spatele liniilor inamice 4 (Behind enemy lines – Seal Team 8)

linile inamice 4

Tom Sizemore joacă în cea mai explozivă acţiune din seria Behind Enemy Lines. O echipă sub acoperire a US Navy SEALs este trimisă într-o misiune neautorizată în Africa pentru a localiza o operaţiune minieră secretă şi pentru a preveni vânzarea uraniului către teroriştii internaţionali. Miza este mai mare ca oricând – ca şi numărul victimelor – iar trupele speciale luptă în periculosul Congo, pentru a proteja uraniul, pentru a afla cine este cumpăratorul necunoscut şi pentru a distruge una dintre cele mai mari ameninţări la adresa omenirii !

Pentru trailer-ul filmului click aici.

Cumpără acum

Pe 29 aprilie Pro Video lansează pe DVD și blu-ray Regatul de gheață (Frozen). Animația a luat în acest an Oscar pentru cel mai bun cântec orginal și cel mai bun film de animație

 Frozen

Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de îndrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

Pentru recenzia animaţiei click aici.

 

 

Cumpara acum

 

Pentru lansările din luna martie click aici

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata