“Goosebumps” aduce monștrii lui R.L. Stine la viață pe marile ecrane

“Goosebumps” este un film american 3D care are la bază cărțile pentru copii scrise de R.L. Stine. Filmul este regizat de Rob Letterman, iar scenariul este scris de Darren Lemke. Din distribuție fac parte Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Amy Ryan, Ryan Lee, Jillian Bell și Halston Sage.

Adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette) și mama sa Gale (Amy Ryan) decid să se mute din New York într-un oraș mai mic – Madison, Delaware. Noii lor vecini sunt misteriosul domn Shivers (Jack Black) și fiica acestuia, Hannah (Odeya Rush). Domnul Shivers îl suprinde pe Zach vorbind cu Hannah și îl avertizează să stea departe de fiica sa și de el.

3 “Goosebumps”

La școală, Zach se împrietenește cu Champ (Ryan Lee), un băiat considerat de ceilalți elevi ca fiind ciudat.

Într-o noapte, Zach îi aude pe Hannah și pe tatăl ei certându-se și la scurt timp aude un țipăt. El este convins că cea care a țipat este Hannah și sună la poliție. Domnul Shivers îi convinge pe politiști că țipătul a venit de la un film, iar totul este în regulă. Temându-se pentru siguranța fetei, Zach îl păcălește pe domnul Shivers, determinându-l să plece de acasă, și împreună cu Champ se duce să o salveze pe fată. Ei găsesc cărțile din faimoasa serie “Goosebumps”, însă ceea ce le atrage atenția este faptul că toate cărțile sunt închise cu lacăt. Cei doi se întâlnesc cu Hannah care îi asigură că este bine, însă Zach deschide din greșeală una din cărți și din carte iese un monstru.

2 “Goosebumps”

Dacă ați urmărit trailer-ul filmului “Goosebumps”, veți ști de ce domnul Shivers deține toată colecția lui R.L. Stine. Domnul Shivers este scriitorul R.L. Stine, autorul seriei “Goosebumps”. Acesta a făcut tot posibilul să țină ascunse cărțile, care, dacă sunt deschise, eliberează monștri de temut.

Monstrul eliberat de Zach nu este singurul. În scurt timp, toți monștrii creați de Stine sunt eliberați, iar numai Stine, Hannah, Zach și Champ vor putea să îi prindă și să salveze orașul.

5

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

“Goosebumps” nu ne prezintă o poveste genială, ci respectă o formulă simplă – avem momente de umor, dar și momente încărcate cu emoție. Scenariul este previzibil și cu replici predictibile. Cu toate acestea, reușeste să creeze o poveste care să te facă să vrei să vezi ce se întâmplă mai departe, deși îți vei da seama încă de la început care va fi finalul.

În ceea ce privește distribuția, Jack Black este perfect în rolul scriitorului cu temperament dificil, R.L. Stine. Tinerii protagoniști – Dylan Minnette și Odeya Rush, sunt credibili în rolurile lor, iar împreună cu Ryan Lee formează o echipă interesantă.

4

Adevăratele staruri sunt, din punctul meu de vedere, monștrii creați de Stine. Aceștia sunt conduși de Slappy, cel mai înfricoșător monstru, manipulator, inteligent, care vrea să se răzbune pe Stine pentru anii în care a fost închis în carte.

În concluzie, “Goosebumps” este un film amuzant pentru întreaga familie și poate fi văzut în cinematografele din România începând cu data de 13 noiembrie. Filmul este distribuit de Intercom Film.

goosebumps-ro-696x999

[review]

[rwp-review-form id=”0″]

Cmentariile sunt închise