Care sunt cele 3 filme care pot detrona “Jurassic World”?

0

Pentru prima dată de la lansare, “Jurassic World”, ultimul film din franciza “Jurrasic Park”, a ieșit din primele 10 locuri box office (SUA). Până acum, filmul a strâns încasări de peste 1,5 miliarde de dolari în întreaga lume, care i-au adus un loc 3 în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie. Chiar dacă este un succes impresionat, “Jurassic World” nu are șanse să depășească recordurile stabilite de primele două filme clasate, “Avatar” (2,78 miliarde de dolari) și “Titanic” (2,18 miliarde de dolari), care ocupă locurile 1, respectiv 2 în clasament.

“Jurassic World” ocupă locul 1 în topul încasărilor din 2015. Cu toate acestea, sunt câteva filme care au șanse să detroneze filmul regizat de Colin Trevorrow.

1.“Spectre” (regie – Sam Mendes, distribuție – Daniel Craig, Ralph Fiennes, Dave Bautista, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, Naomie Harris şi Ben Whishaw)

41 (1)

“Spectre”, un nou film James Bond, care se va lansa în cinematografe în noiembrie.

Încă nu știm dacă Daniel Craig va juca într-un alt film Bond, însă îl vom vedea în “Spectre”, așteptat cu nerăbdare de fanii francizei. Sam Mendes este cel care se ocupă de regie, însă a declarat că acest va fi ultimul film din seria Bond pe care îl regizează.

Având în vedere succesul de care s-a bucurat “Skyfall”, ne așteptăm ca “Spectre” să aibă încasări pe măsură.

2.“The Hunger Games: Mockingjay – Part 2” (regie – Francis Lawrence, distribuție – Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Sam Claflin, Jena Malone, Willow Shields)

41 (2)

În ultimii ani, Katniss Everdeen și Jennifer Lawrence, actrița care o interpretează pe Katniss, au dovedit că sunt niște competitoare importante pentru un loc cât mai bun în box office. Toate cele 3 filme din seria “The Hunger Games” au strâns împreună mai mult de 2 miliarde de dolari în întreaga lume. “Catching Fire”, al doilea film din serie, a fost cel care a avut cele mai mari încasări.

Chiar dacă niciunul din aceste filme nu s-a apropiat de cifrele înregistrate de “Jurassic World”, franciza “The Hunger Games” este foarte populară, îndeosebi în rândul tinerilor și, cu siguranță, se va bucura de succes.

3.“Star Wars: The Force Awakens” (regie – J.J. Abrams, distribuție – John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow)

41 (3)

“Star Wars: The Force Awakens” are cele mai mari șanse să detroneze “Jurassic World”. Chiar dacă e foarte probabil ca filmul să nu înregistreze cifrele la care multă lume se așteaptă, totuși, “Star Wars” rămâne un competitor de temut.

Filmul aduce actori care au jucat în alte filme “Star Wars”, cum ar fi Harrison Ford, Carrie Fisher și Mark Hamill, dar încearcă, totodată, să ofere publicului noi personaje.

Dintre cele trei filme menționate, “Star Wars: The Force Awakens” are cele mai mari șanse să depășească recordul stabilit de Jurassic World”. Asta dacă nu se întâmplă ceva realmente bizar, iar filme precum “Goosebumps” sau “Jem” vin de nicăieri și produc o surpriză uriașă, însă acest lucru este puțin probabil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata