Gotham, 8 postere cu personajele serialului în exclusivitate

0

            EW.com au publicat 8 imagini cu personajele principale din serialul Gotham, unul din cele mai aşteptate seriale dramă din această toamnă, pozele făcând parte din campania de promovare a serialului. Gotham se va lansa în toamnă pe micile ecrane şi va fi difuzat de canalul de televiziune Fox, dar înainte de asta, va avea o prezentare la Comic-Con de luna viitoare.

                În continuare voi prezenta cele 8 personaje principale:

– Detectivul James Gordon (Ben McKenzie): un tip idealist; un poliţist bun, cu un partener cinic (Donal Logue), care e în continuare determinat să joace după reguli, într-un oraş care nu are niciun fel de regulă.

James Gordon

– Detectivul Harvey Bullock (Donal Logue): partenerul cinic al lui Gordon.

Harvey Bullock

– Edward Nygma / The Riddler (Cory Michael Smith): un tânăr genial care lucrează ca om de ştiinţă în departamentul Gotham PD, cu o înclinaţie de a vorbi în ghicitori (criptic)

edward nygma

– Fish Mooney (Jada Pinkett Smith): un personaj nou în oraş, un gangster al lumii interlope. Este proprietara unui club şi şefa lui Cobblepot.

Fish Mooney

– Oswald Cobblepot / The Penguin (Robin Lord Taylor): psihopatul cu umbrelă, subalternul şefului crimei, Fish Mooney (Jada Pinkett Smith), dar cu o mulţime de ambiţii secrete.

Oswald Cobblepot

– Selina Kyle / Catwoman (Carmen Bicondova): un adolescent orfan periculos şi un hoţ agil care cunoaşte labirintul oraşului

Selina Kyle

– Ivy Pepper / Poison Ivy: nu se ştiu prea multe despre personajul ei din versiunea Gotham. Tot ce se ştie este că îi plac plantele.

Ivy Pepper

– Bruce Wayne (David Mazouz): un copil orfan cu o avere enormă. Este un copil de 12 ani care-şi caută drumul în viaţă după ce este martor la uciderea părinţilor lui.

bruce wayne

                Ce părere aveţi? Aşteptaţi premiera serialului Gotham „cu sufletul la gură”?

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar