“A Tale of Love and Darkness” are un nou trailer

0

“A Tale of Love and Darkness” are un nou trailer.

După ce a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes din 2015, filmul cu care Natalie Portman își face debutul ca regizor se va lansa în cinematografele din SUA la data de 19 august 2016.

Natalie Portman, născută în Israel, a decis prin acest film să își viziteze originile. Filmul are la bază cartea autobiografică scrisă de Amos Oz. Acțiunea este plasată în Israel în anii 1940-1950 și prezintă povestea unui băiat și relația acestuia cu mama sa. Micul Amos este interpretat de Amir Tessler, iar Natalie Portman joacă rolul mamei acestuia, Fania.

Amos trăiește în Ierusalim, într-un mic apartament unde este înconjurat de cărți scrise în 12 limbi străine, iar rudele sale vorbesc aproape tot atâtea limbi.

Este povestea unui băiat a cărui viață se schimbă radical atunci când mama sa se sinucide. Este, totodată, povestea unui bărbat care își părășește comunitatea și fuge de constrângerea familiei pentru a începe o viață nouă: își schimbă numele, se căsătorește și are copii. Nu în ultimul rând, este povestea unui scriitor care devine un participant activ în viața politică din țara sa.

102

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar