“Ghostbusters”, tu pe cine vei chema?

1

“Ghostbusters” este un film american regizat de Paul Feig după un scenariu scris Feig și Katie Dippold. Pelicula reprezintă al treilea film din seria “Ghostbusters”, primele două fiind Ghostbusters” (1984) și Ghostbusters II” (1989).

Din distribuție fac parte –  Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon și Leslie Jones.

“Ghostbusters”

Am vizionat “Ghostbusters” la Grand Cinema Băneasa și eram foarte curioasă cum va fi acest reboot. În 2014, Sony a anunțat că a decis să lucreze la un reboot al seriei. La scurt timp, filmul a fost criticat pentru distribuția aleasă, iar primul trailer lansat pe Youtube a devenit cel mai “neapreciat” trailer de film din istoria Youtube-ului.

“Ghostbusters”

Un reboot al îndrăgitei serii “Ghostbusters” este un lucru greu de realizat, mai ales că, pe de o parte, fanii filmelor originale au simțit că, odată cu lansarea reboot-ului, copilăria lor va fi distrusă, iar, pe de altă parte, au considerat că a fost o decizie greșită ca rolurile principale să fie interpretate de femei. Cu toate acestea, eu consider că adevărata problemă a acestui reboot are legătură cu faptul că seria originală este foarte bine realizată și, indiferent cât de bun este acest reboot, el va fi comparat mereu cu materialul original. Așadar, poate că pelicula lui Paul Feig nu este la fel de bună ca producția de succes din 1984. Dar, în ciuda acestui lucru, reboot-ul “Ghostbusters” este surprinzător de bine realizat și, cu siguranță, va fi apreciat de public.

“Ghostbusters”

Datorită faptului că este un reboot și nu o continuare a poveștii originale, “Ghostbusters” ne aduce o nouă echipă formată din vânători de fantome. Haideți să facem cunoștință cu noii vânători de fantome!

“Ghostbusters”

Erin Gilbert (Kristin Wiig), o profesoară de fizică de la prestigioasa Universitate Columbia, este pe punctul de a-și pierde cariera atunci când află o informație importantă: cartea despre fantome pe care a scris-o alături de cea mai bună prietenă, Abby Yates (Melissa McCarthy), a început să atragă destul de multă atenție și se vinde pe Internet. Astfel, Erin se reunește cu Abby și descoperă că aceasta lucrează la proiectul lor din tinerețe alături de Jillian Holtzmann (Kate McKinnon).

“Ghostbusters”

Erin, Abby și Jillian se decid să formeze o echipă care să investigheze activitățile paranormale. Lor li se alătură Patty Tolan (Leslie Jones) și împreună pornesc într-o misiune importantă: de a salva orașul de fantome. Ceea ce ele nu știu este că în spatele acestor evenimente paranormale stă un om de știință malefic – Rowan North (Neil Casey) – care are un plan diabolic.

“Ghostbusters”

Vor reuși Erin, Abby, Jillian și Patty să descopere la timp planul lui Rowan și să salveze orașul?

Nu uita sa citesti

Bad Boys for Life

Spies in Disguise

“Ghostbusters”

În ceea ce privește distribuția, mi se pare că Paul Feig a ales actrițele potrivite. Mă așteptam ca Melissa McCarthy să se descurce excelent, fiind o actriță de comedie foarte bună, însă surpriza plăcută vine din partea actriței Kate McKinnon, care ne aduce un personaj care reprezintă combinația perfectă dintre neobișnuit și entuziasm. Există o chimie evidentă între cele patru actrițe și acest lucru poate fi dezvoltat în următoarele filme (studioul s-a decis să creeze o serie!).

“Ghostbusters”

Un personaj care nu va trece neobservat este cel al lui Chris Hemsworth – Kevin. El este angajat de vânătorii de fantome ca asistent, doar datorită aspectului fizic, acesta nefiind capabil nici să răspundă la telefon.

“Ghostbusters”

O diferență importantă dintre versiunea actuală și cea originală este utilizarea 3D-ului. Spre deosebire de alte producții din ultimii ani, consider că Paul Feig folosește 3D-ul inteligent, oferindu-ne scene foarte bine construite.

“Ghostbusters”

În concluzie, în opinia mea, “Ghostbusters” este un reboot reușit, cu un scenariu bun, dialog inteligent și amuzant, efecte speciale bine lucrate și o distribuție care, cu siguranță, vă va încânta.

“Ghostbusters” va avea premiera la data de 29 iulie 2016 în format 3D și IMAX 3D. Filmul este distribuit în România de InterComFilm. Vizionare plăcută!

poster

[review]

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Cristian Gabriel Ghinea Recent comment authors
Cristian Gabriel Ghinea
Vizitator
Cristian Gabriel Ghinea

Raluca, esti repetitiva in cronici. Limba romana include sinonime si chiar forme complementare de exprimare.