Hitman: Agent 47 are un al doilea trailer subtitrat „turbat”

1

20 Century Fox a lansat al doilea trailer pentru Hitman: Agent 47, film inspirat din jocul video cu același nume. Alături de acest trailer au lansat și 3 postere care le puteți vizualiza mai jos.

Regizat de Aleksander Bach, Hitman: Agent:47 îi are în distribuție pe: Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware, Thomas Kretschmann, Dan Bakkedahl și Ciaran Hinds.

Acţiunea din Hitman: Agent 47 se centrează pe un asasin care fost modificat genetic pentru a deveni o adevărată maşină de ucis. El e cunoscut sub numele de 47, aceste cifre fiind ultimele 2 cifre de pe codul de bare tatutat pe gâtul său. El e cea mai bună clonă realizată după decenii de cercetare, fiind dotat cu putere, viteză, rezistenţă şi inteligenţă fără precedent. Ultima sa ţintă e o corporaţie care plănuieşte să creeze o armată de astfel de super agenţi pentru a-i folosi în scopuri proprii. Făcând echipă cu o tânără care un secret, 47 se confruntă cu originile sale şi se pregăteşte pentru o bătălie epică împotriva unui inamic mortal.

Hitman: Agent:47 e un reboot al filmului Hitman lansat în 2007 şi care l-a avut în rol principal pe Timothy Olyphant.

Hitman: Agent:47 se va lansa în cinematografele din SUA pe 21 august 2016, iar la noi o săptămână mai târziu, pe 28 august 2016.

1 Comentariu
  1. Phone Tracker Free spune

    E – Mail is not safe, and there may be weak links in the process of sending, transmitting and receiving e – Mails. If the loopholes are exploited, the account can be easily cracked.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata