“Hotel Transylvania 3”, monștrii în vacanță

Din 13 iulie la cinema. Distribuit de IntercomFilm.

1

“Hotel Transylvania 3” este o animaţie regizată de Genndy Tartakovsky după un scenariu scris de Tartakovsky şi Michael McCullers. Totodată, reprezintă al treilea film din franciza “Hotel Transylvania”.

Am văzut “Hotel Transylvania 3” la Grand Cinema Băneasa. Acţiunea are loc la câteva luni de la evenimentele din “Hotel Transylvania 2”, iar povestea se axează pe Dracula, Mavis, Johnny şi restul familiei. La iniţiativa lui Mavis, cu toţii pleacă într-o vacanţă care se pare că va fi de neuitat.

Regie, scenariu şi personaje

Vara înseamnă vacanţă atât pe marele ecran, cât şi în afara lui. Aşadar, Sony Pictures Animation a pregătit o croazieră pentru contele Dracula, fiica lui, Mavis, soţul ei, Johnny, nepotul lui, Dennis, şi prietenii acestora.

Noua animaţie începe cu o nuntă la Hotelul Transilvania, iar Dracula se simte singur şi încearcă fără succes să stabilească o întâlnire prin intermediul unui site de dating.

Dorind să petreacă mai mult timp cu familia şi crezând că tatăl ei este stresat şi obosit, Mavis vine cu ideea să meargă cu toţii într-o călătorie pe o navă de croazieră, ocazie cu care Dracula o întâlneşte pe Ericka, misterioasa căpitan de navă de care se îndrăgosteşte. Însă, ceea ce nu ştie Dracula este că Ericka este strănepoata lui Abraham Van Helsing, un celebru vânător de monştri. Ce se va întâmpla când Dracula va descoperi că persoana de care s-a îndrăgostit urăşte monştrii, rămâne să aflaţi, vizionând animaţia la cinema!

“Hotel Transylvania 3” nu prezintă o aventură complicată, plină cu răsturnări de situaţie. Scenariul este, pe alocuri, previzibil şi este foarte uşor de anticipat ceea ce urmează să se întâmple. Însă, animaţia compensează cu momente amuzante şi vom avea ocazia să revedem personajele noastre preferate din îndrăgita serie “Hotel Transylvania”.

Dintre cele trei animaţii ale francizei, consider că “Hotel Transylvania 3” nu se ridică la nivelul primelor două filme, dar reuşeşte cumva să îţi atragă atenţia până la final, în mare parte datorită personajelor sale, în frunte cu Dracula.

În ce priveşte personajele, Dracula trece printr-un moment dificil. Se simte singur, însă totul se schimbă când o întâlneşte pe Ericka. El începe să creadă din nou în dragoste, după atâţia ani, însă cum va reacţiona când va afla cine este în realitate Ericka? Mavis, fiica lui Dracula, este cea care se ocupă de organizarea călătoriei, dorind ca tatăl ei să se bucure de o binemeritată vacanţă. Johnny este tot cu capul în nori, aşa cum ne-a obişnuit deja, în timp ce Dennis este la fel de adorabil. Wayne şi Wanda sunt stresaţi din cauza copiilor şi încearcă să profite de călătorie pentru a se relaxa puţin, deşi pare imposibil. Abraham Van Helsing este străbunicul Erickăi, un legendar vânător de monştri care pune la cale un plan diabolic. Ericka este căpitanul de navă care împreună cu străbunicul ei organizează croaziera pentru a întinde o capcană monştrilor.

Distribuit de IntercomFilm, “Hotel Transylvania 3” ajunge în cinematografe vineri, 13 iulie 2018. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
mihaela Recent comment authors
mihaela
Vizitator

animatia asta si incredibles 2 au fost cele mai reusite de anul acesta. am citit mai multe despre film aici:
https://www.portalultautv.com/hotel-transylvania-3-2018/