Hustlers, Striptease pe Wall Street

De azi la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment!

0

Hustlers este un film american scris şi regizat de Lorene Scafaria.

Din distribuţie fac parte: Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo şi Cardi B.

Am văzut Hustlers la Cinema City, Park Lake, Jennifer Lopez aduce pe marile ecrane unul dintre cele mai bune roluri din cariera sa de actriţă.

Inspirat dintr-un fapt real, Hustlers urmăreşte povestea unor striperiţe care se hotărăsc să îşi păcălească clienţii pentru a le fura sume mari de bani.

Acţiunea începe, în 2007, într-un club de striptease din Manhattan. Deşi industria de striptease este profitabilă, Destiny se descurcă foarte greu ca striperiţă şi câştigă puţini bani. Ea se uită cum alte fete din industrie se bucură de câştiguri foarte mari, în timp ce ea primeşte doar nişte mărunţiş. Timidă şi nesigură, Destiny nu ştie cum să aibă mai mult succes. Ea are nevoie de bani, mai ales că, în grija sa, se află bunica ei, care este bolnavă.

Viaţa ei ia o turnură neaşteptată când o cunoaşte pe Ramona, cea mai bună striperiţă şi dansatoare a clubului din Manhattan. Sexy şi încrezătoare în frumuseţea ei, Ramona este o maestră în arta manipulării. Ea stoarce de bani clienţii, prin spectacolele pe care le face la club.

Ramona decide să o ia pe Destiny sub aripa ei, iar, la scurt timp, devine un mentor şi cea mai bună prietenă pentru aceasta.

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

Cu ajutorul Ramonei, viaţa lui Destiny se schimbă în totalitate. Pentru o perioadă, cele două se bucură de succes, însă lucrurile se modifică simţător odată cu apariţia crizei economice. Clienţii clubului îşi pierd banii şi, încet-încet, pun capăt vizitelor de la clubul de striptease.

Situaţia grea o face pe Ramona să ia o decizie îndrăzneaţă, aceea de a pescui clienţi, pe care, apoi, să îi fure de sume mari de bani. Ea recrutează câteva fete în echipa ei, printre care: Destiny.

Ele pun la cale planuri ingenioase pentru a găsi bărbaţi înstăriţi, de la care să obţină sume cât mai mari de bani.

Hustlers te va transporta în lumea secretă a striperiţelor. Aflăm că femeile care lucrează în cluburi de striptease sunt nevoite să plătească anumite sume de bani pentru „oportunitatea” de a lucra acolo. Vedem cum, la începutul peliculei, Destiny se întoarce acasă cu aproape nimic după nopţi întregi petrecute în club. Ramona o iniţiază în artele seducţiei şi îi schimbă complet cariera de striperiţă. Poveştile femeilor din acest mediu sunt triste, majoritatea provin din medii cu puţine posibilităţi materiale, au copii mici şi nu au studii. Astfel, ele au puţine posibilităţi de angajare şi optează pentru acest loc de muncă, sperând să se întreţină şi să îşi poată face o situaţie materială stabilă.

De asemenea, Hustlers arată luxul de care se pot bucura cele mai de succes striperiţe şi cum le influenţează banii pe acestea şi cum pot să ajungă să îşi dorească mai mult şi mai mult, neavând o limită.

Distribuit de Vertical Entertainment, Hustlers a ajuns în cinematografele din România astăzi, 27 septembrie 2019. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata