“Jack Reacher. Să nu te întorci niciodată”, Jack Reacher revine pe marile ecrane

0

“Jack Reacher. Să nu te întorci niciodată” (“Jack Reacher. Never Go Back”) este un thriller de acțiune regizat de Edward Zwick după un scenariu scris de Richard Wenk și Marshall Herskovitz.

Din distribuție fac parte – Tom Cruise, Cobie Smulders, Patrick Heusinger, Aldis Hodge, Danika Yarosh și Holt McCallany.

“Jack Reacher. Să nu te întorci niciodată”

Am vizionat “Jack Reacher. Să nu te întorci niciodată” la T IMAX (AFI Cotroceni) și pot spune că nu m-a dezamăgit. Continuarea filmului din 2012 este excelentă, iar atmosfera IMAX accentuează foarte bine scenele de acțiune.

05

Tom Cruise face iar echipă cu regizorul Edward Zwick, reluând un personaj interesant într-un nou film de acțiune. Cei care urmăresc filmele lui Cruise știu că actorul a bifat multe lungmetraje de acțiune, iar “Mission Impossible”, “Knight and Day” sau “Top Gun” sunt doar câteva dintre ele.

Seria “Jack Reacher” are la bază cărțile scrise de Lee Child și are ca protagonist un fost ofițer de poliție militară – Jack Reacher – care, deziluzionat de locul său de muncă, decide într-o zi să părăsească armata.

La patru ani de la evenimentele din “Jack Reacher 1”, Reacher se întoarce la vechea sa bază militară pentru a se întâlni cu maiorul militar – Susan Turner – cea care a condus fosta echipă de investigații a lui Jack. Când ajunge la biroul lui Turner, Reacher află că a fost arestată pentru spionaj.

03

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

După o serie de lupte și împușcături, Jack o ajută pe Susan să evadeze și împreună pornesc într-o misiune dificilă – de a descoperi răufăcătorii – însă lucrurile nu sunt deloc simple deoarece ei se confruntă cu un caz de corupție,care implică un furnizor de arme din Afganistan. De parcă nu ar fi fost totul extrem de complicat, își face apariția o fată de 16 ani – Sam – care s-ar putea să fie fiica lui Reacher. Dacă va reuși Jack să rezolve cazul și să descopere adevărul, vă las să descoperiți din 21 octombrie 2016 la cinema!

06

Despre Tom Cruise, regizorul Edward Zwick are doar cuvinte de laudă: Nu am văzut pe nimeni mai bine pregătit fizic şi psihic decât Tom. El este neobosit şi întotdeauna incredibil de concentrat. Este extrem de plictisitor să fii dublura lui Tom deoarece Tom şi-a făcut singur toate cascadoriile. Și are dreptate: roluri precum Jack Reacher sau Ethan Hunt i se potrivesc perfect. Mi-a plăcut faptul că Zwick reușește să îl pună pe singuraticul Reacher într-o situație oarecum familială, fiind nevoit să pornească în misiune alături de maiorul Turner și Sam, o adolescentă, care ar putea să îi fie fiică. Din acest motiv, vom descoperi un Jack Reacher diferit față de cel din primul film al seriei și, parcă, își pierde puțin din aura de invincibilitate.

04

În ceea ce privește restul distribuției, Codie Smulders face față cu brio scenelor de luptă, având experiență în filme de acțiune. Surpriza plăcută vine din partea actriței Danika Yarosh care o interpretează pe Samantha Dayton, presupusa fiică a lui Reacher. Personajul este neașteptat de amuzant și carismatic.

În concluzie, la vârsta de 54 de ani, în mod normal, cariera de star de acțiune ar trebui să se apropie de final, însă nu este cazul lui Tom Cruise, care ne va încânta în continuare cu filme cu lupte, cascadorii și urmăriri cu turbulențe – iar următorul pe listă este al șaselea episod din franciza – “Mission Impossible”.

“Jack Reacher. Să nu te întorci niciodată” are premiera în cinematografele din România la data de 21 octombrie 2016, fiind distribuit de Ro Image 2000.

poster

[review]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata