John Wick: Chapter 4

0

John Wick: Chapter 4 este un film regizat de Chad Stahelski după un scenariu scris de Shay Hatten și Michael Finch.

Din distribuție fac parte: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins, Clancy Brown și Ian McShane.

***

Am văzut John Wick 4 la Cineplexx Băneasa mulțumită invitației primite din partea Vertical Entertainment. John Wick 4 a fost numit de multă lume ca fiind cel mai bun film de acțiune realizat vreodată. Din punctul meu de vedere, este o afirmație mult prea mare, nu pot să fiu de acord, însă, cu siguranță, John Wick 4 este un film de acțiune foarte bun, iar pentru mine este mereu o bucurie să îl văd jucând pe Keanu Reeves, un actor pe care îl apreciez enorm.

John Wick 4 este puțin repetitiv sau prea lung, ține aproape trei ore, însă are un scenariu bun și niște scene de acțiune care te lasă fără cuvinte, loviturile fiind orchestrate perfect.

Capitolul 4 reia, evident, intriga și sfârșitul filmului anterior din serie. Wick, care pare imposibil de ucis, este din nou în formă maximă și gata de luptă. Totuși, am simțit acest nou episod ca fiind diferit față de primele trei. Există o respirabilitate, o atmosferă în care timpul poate trece fără sute de asasini ascunși să încerce să te omoare. Acțiunea din primele trei filme a avut loc în aproximativ două săptămâni, dar se pare că a trecut ceva timp pentru noul film.

Wick călătorește la Osaka pentru a-l vedea pe unul dintre puținii săi prieteni, Shimazu, care conduce Hotelul Continental din zonă împreună cu fiica sa. Până în acest moment, toată lumea știe că, dacă îl adăpostește sau îl ajută pe Wick, în esență renunță la The High Table și va fi ucis. Cu toate acestea, Shimazu decide să rămână alături de John Wick, iar oamenii lui sunt alături de el. The High Table, care caută să-l elimine pe Wick după rebeliunea sa din cel de-al treilea film, invadează hotelul și începe o vânătoare de neoprit.

Nu uita sa citesti

Fast X

Related Posts

John Wick 4 aduce tot mai multe personaje, de la Shimazu și fiica sa, la un misterios vânător de recompense pe nume The Tracker și vechi prieteni precum Winston.

Dan Laustsen, director de imagine pentru ultimele două filme cu John Wick, se întrece pe sine aici. Laustsen și Chad Stahelski au venit cu niște scene de luptă cu adevărat ingenioase.

Wick se apropie mai mult de High Table, crezând că îi poate opri duelându-se cu unul dintre membrii lor, un răufăcător numit The Marquis (Bill Skarsgård). Pe parcurs, Wick are niște scene de luptă contra cronometru, în timp ce urcă/coboară scări în Paris, sau în timp ce merge cu motocicleta într-o bătălie în jurul Arcului de Triumf, în timpul orelor de vârf. Laustsen și Stahelski surprind totul și este glorios.

Noile personaje sunt câteva dintre punctele forte ale lui John Wick: Capitolul 4. The Tracker, interpretat de Shamier Anderson, este un personaj plin de mister și fermecător și îl vei urmări, cu teamă, cum îl ajută pe Wick, astfel încât recompensa pe capul protagonistului să crească. The Tracker nu este un prost – nu o să-l înfrunte pe John Wick până când nu va primi suma pe care o consideră potrivită.

Shimazu este, de asemenea, un personaj grozav. În timp ce mulți oameni apar în lumea John Wick, care au un profund respect și admirație pentru ucigașul titular, puțini par să fie atât de legați emoțional de el. Shimazu și Wick au o legătură reală, ceea ce face ca sacrificiul celui dintâi să fie mai sfâșietor. Între timp, un alt prieten apropiat al lui Wick este forțat să-l vâneze, altfel fiica lui va fi ucisă. Acesta este Caine, interpretat de Donnie Yen, și el este, probabil, unul dintre cele mai bune persoaneje din noul film.

Finalul este puțin misterios și cu siguranță va stârni discuții.

Vă invit să nu ratați noul capitol din universul John Wick. Filmul este adus de Vertical Entertainment. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata