Lansări DVD, BD și BD3D octombrie 2014 în România

0

În luna octombrie a acestui an, în România, se lansează pe suport DVD, BD și BD3D următoarele filme:

Pe data de 1 octombrie:

i) Odeon Film lansează:

pe DVD și blu-raySon of God (Fiul lui Dumnezeu)

son of god

Povestea vieții lui Iisus, de la nașterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele și predicile sale, ce au dus la crucificare și la înviere.

Cumpără DVD                              Cumpără BD

ii) Empire Film lansează:

pe DVDSome Velvet morning (Într-o dimineață de catifea)

velvet

Fred poposește la ușa fostei sale iubite, Velvet, o femeie frumoasă și mult mai tânără, căreia îi spune că și-a părăsit soția pentru ea. Însă Velvet nu se arată entuziasmată de subita lui apariție după 4 ani de la încheierea relației, astfel că Fred va încerca să reaprindă flacăra pasiunii.

Cumpără acum

pe DVDMoms’ night out (O noapte cu peripeții)

night out

Allyson și prietenele ei doresc ca după o seară liniștită, cu o cină copioasă și plină de conversație, să aibă… o noapte fară griji și lungă. Dar, pentru a se bucura de tocurile înalte, conversație adultă și mâncarea neservită din pungă, ele au nevoie de soții lor pentru a supraveghea copiii câteva ore, ceea ce ar putea merge prost…

Cumpără acum

pe DVDAppleseed

appleseed

Bazată pe cartea de benzi desenate a celui care a creat și Ghost in the Shell, animația o prezintă pe Deunan, o tânără femeie soldat, împreună cu partenerul ei, cyborg-ul Briareos, ei fiind supraviețuitori ai celui de-al Treilea Război Mondial, trăind într-o lume post-apocaliptică a New York-ului, în căutare de speranță pentru ca rasa umană să renască…

Cumpără acum

pe DVD: Stuart Little

stuart

Doamna Little, domnul Little și fiul lor George merg la un orfelinat pentru a adopta un frățior pentru George. În timpul întâlnirilor cu copiii de aici, atenția le este atrasă de un șoarece pe nume Stuart, un șoarece care poate merge în două picioare, vorbește, poartă hăinuțe și poate face, în principiu, cam aceleași lucruri ca un pui de om. Impresionați, domnul și doamna Little se hotărăsc să-l infieze și astfel, în familia lor intra un șoarece mic, încântător, curajos și plin de idei.

Cumpără acum

pe DVD: Stuart Little 2

stuart 2

În timp ce se întorcea de la școală, Stuart salvează o vrăbiuță rănită, Margalo, din ghearele unui șoim și o aduce cu el acasă, la familia Little. În scurt timp, Margalo și Stuart devin buni prieteni, iar Stuart este foarte impresionat de atitudinea pozitivă și voioșia lui Margalo. Margalo se face bine și devine în scurt timp un membru de bază al familiei Little. Dar bucuria familiei este umbrită într-o zi de un eveniment neplăcut: dispariția misterioasă a lui Margalo și a unui obiect prețios, un inel al d-nei Little… Să fie oare o legatură între cele două evenimente ? Stuart trebuie acum să-și adune toate forțele și să plece în căutarea ei. În călătoria sa, el învață foarte multe despre adevăratele valori ale vieții: prietenie, încredere și familie. O poveste emoționantă pentru întreaga familie.

https://www.youtube.com/watch?v=a2mGYH0SsyA

Cumpără acum

Pe data de 3 octombrie Odeon Film lansează:

pe DVD, blu-ray şi blu-ray 3D (BD2D+BD3D) X-men: Days of future past (X-men: Viitorul este trecut)

x-men

X-Men acum REUNIŢI! O distribuţie completă, din care fac parte Hugh Jackman, Michael Fassbender, James McAvoy, Halle Berry, Jennifer Lawrence, Ellen Page, Ian McKellen şi Patrick Stewart, reunită pentru bătălie în această aventură uimitoare. În timp ce armatele roboţilor asasini Santinela vânează mutanţii şi oamenii, personajele de neoprit din trilogia originală X-Men îşi unesc forţele cu versiunile lor mai tinere într-o bătălie încrâncenată pentru a schimba trecutul şi pentru a salva viitorul nostru.

Cumpără DVD                         Cumpără BD                         Cumpără BD3D

Pe data de 7 octombrie, Pro Video lansează:

pe DVD pack Monsters (Godzilla+Pacific Rim)

pack

 Acest pack conține 2 filme:

1. Godzilla

Această aventură spectaculoasă o reînvie pe Godzilla, cel mai faimos monstru dintre toate creaturile înfricoșătoare, care stârnită fiind de ambiția tehnologică, amenință cu dispariția speciei umane.

2. Pacific rim (Cercul de foc)

Când legiuni de creaturi monstruoase extraterestre, numite Kaiju, încep să răsară din adâncul oceanelor, izbucnește un război care curmă milioane de vieți și epuizează resursele umanității. Pentru a face față uriașilor Kaiju, s-au realizat un tip special de arme: roboți giganti, numiți Jaeger, care sunt controlați simultan de doi piloți ale căror minți sunt sincronizate printr-un pasaj neural numit Drift. Dar, pe măsură ce inamicii capătă putere cu fiecare atac, chiar și roboții Jaeger sunt lipsiți de apărare în fața nemiloșilor Kaiju. În pragul înfrângerii, forțele apărătoare ale umanității n-au de ales și cer ajutorul a doi oameni greu de văzut ca eroi: un fost pilot căzut în dizgrație și ucenica sa care, în echipă, conduc un robot Jaeger ce părea depășit. Împreună sunt ultima șansă a omenirii în fața Apocalipsei.

Cumpără pack

pe blu-ray: Trilogia The Matrix

matrix

Pack-ul conține:

1. The Matrix

Exista două lumi: prima, cea în care trăim zi de zi, și cea de-a doua, deloc cunoscută, paralelă cu cea reală. Una este vis. Cealaltă este Matrix. Neo încearcă din răsputeri să afle adevărul despre acea lume despre care a auzit vorbindu-se doar în șoaptă, lume misterioasă și plină de necunoscut. Dar ce este Matrix? Neo crede că Morpheus, o persoană pe care o cunoaște doar din povești, un tip pe care nu-l prinzi niciodată, considerat în același timp cel mai periculos bărbat în viață, poate să-i dea acest răspuns. Dar adevărul pe care Neo îl află este mult peste așteptări. Iar viața lui nu va mai fi la fel.

2. The Matrix Reloaded (Matrix reîncărcat)

În această continuare, Neo își asumă un mai mare control asupra puterilor sale grozave, în vreme ce Zion-ul se prăbușește sub asediul armatei de mașini. Numai câteva ore separă ultima enclavă umană de pe Pământ de cele 250.000 de Santinele programate să distrugă omenirea. Dar cetățenii din Zion, îmbărbătați de credința lui Morpheus că Alesul va îndeplini Profeția Oracolului și va opri războiul cu mașinile, își pun toate speranțele în Neo, care este răscolit de viziuni și caută o cale de acțiune. Întăriți de dragostea lor și de încrederea în ei înșiși, Neo și Trinity hotărăsc să se întoarcă la Matrix cu Morpheus pentru a-și elibera arsenalul și talentele lor extraordinare împotriva forțelor de represiune și exploatare. Dar aici exista forme puternice care se vor opune alegerii făcute, dejucând responsabilitatea care o incumbă, de parcă s-ar hrăni cu adevărurile emoționale ale altora.

3. The Matrix Revolutions (Matrix revoluții)

La finalul impresionant al filmului Matrix Reloaded, Neo mai face un pas în căutarea adevărului, care a început cu călătoria în lumea reală la debutul filmului Matrix – dar transformarea l-a lăsat secătuit de puteri, rătăcind în lumea nimănui între Matrix şi Lumea Maşinii. În timp ce Trinity stă de veghe lângă trupul în comă al lui Neo, Morfeus are revelaţia că cel în care a investit credinţa o viaţă nu este decât un simplu sistem de control inventat de arhitecţii Matrix. În Matrix Revolutions, capitolul final exploziv din trilogia Matrix, războiul epic dintre om şi maşină ajunge la un crescendo fulgerător: armata din Zion, ajutată de bravii voluntari civili ca Zee şi Kid, se luptă cu disperare să oprească invazia Santinelelor, întrucât armata Maşinii pătrunde în fortăreaţa lor. Confruntându-se cu o anihilare totală, cetăţenii ultimului bastion al umanităţii se luptă nu doar pentru propriile lor vieţi, dar şi pentru viitorul umanităţii.

Cumpără trilogia Matrix

pe DVD și blu-rayMaleficent

maleficent

Frumoasa și tânăra Maleficent trăiește o viață idilică în pașnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zâna făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii și o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora crește, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deține cheia unui viitor pașnic al întregului ținut…

Cumpără DVD                                         Cumpără BD

pe DVD, blu-ray și blu-ray 3D (BD2D+BD3D): Edge of tomorrow (Prizonieri în timp)

edge

Acțiunea filmului este plasată într-un viitor apropiat, în care Pământul este invadat de o rasă extraterestră extrem de ostilă. Întreaga planetă este atacată în mod constant, iar omenirea abia mai poate face față. Ofițerul William Cage nu a călcat niciodată pe câmpul de luptă, dar se vede prins subit într-o misiune sinucigașă. Deși este ucis în doar câteva minute, Cage se trezește în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleași experiențe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat și, împreună cu ofițerul Rita Vrataski, ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereștrilor.

Cumpără DVD                   Cumpără BD                      Cumpără BD3D

Pe data de 10 octombrie, Empire Film lansează:

pe DVD: The calling (Chemarea)

chemarea

Detectivul Hazel Micallef nu prea a avut motive de îngrijorare în micuțul și liniștitul oraș Port Dundas, până când o serie de crime îngrozitoare o aduce față în față cu un criminal în serie, care are o „chemare înaltă”.

Cumpără acum

pe DVD și blu-rayBad words (Cuvinte nepotrivite)

cuvinte

Jason Bateman își face debutul ca și regizor cu comedia Bad Words. Guy Trilby este cel în jurul căruia se concentrează acțiunea, un tip de 40 de ani ce dă peste o eroare în regulile Jocurilor Naționale Penita Aurie. Dorind să facă dreptate, el se hotărește că este timpul să participe și el și astfel să dea peste cap competiția. Juriul, părinții nervoși și copiii de clasa a 8-a nu sunt adversari pe măsura lui Guy, mai ales că scopul lui este de a-i nimici, lăsându-i fără nicio speranță la victorie, umilindu-i în toate felurile posibile. În Bad Words, o reporteriță vrea să afle care este reala sa motivație și de ce este atât de bucuros atunci când îi insultă pe rivalii săi.

Cumpără DVD                               Cumpără BD

pe DVD și blu-ray: A million ways to die in the West (Urma scapă turma)

urma

Albert e un crescător de oi extrem de laș pe care Louise, iubita lui, îl părăsește pentru un alt bărbat, prosperul proprietar al unei mustețării, Foy, după ce nu are curaj să ia parte la o încăierare cu pistoale. Când în oras își face apariția o misterioasă femeie senzuală, Anna, aceasta îl ajută să-și recapete curajul și cei doi încep să fie atrași unul de celălalt. Dar idila lor e tulburată de soțul frumasei, Clinch Leatherwood, cel mai temut tâlhar și pistolar, care vine să caute răzbunare. Acum, fermierul trebuie să-și pună la bătaie curajul proaspăt recăpătat. Lui Albert i se alatură în aventura sa cel mai bun prieten al său, Edward, cizmarul extraordinar de naiv al orășelului, și Ruth, logodnica lui Edward.

Cumpără DVD                                   Cumpără BD

Pe data de 16 octombrie, Odeon Film lansează:

pe DVDBelle

belle

Belle este inspirat de povestea adevărată a lui Dido Elizabeth Belle, fiica mulatră ilegitimă a unui căpitan al Marinei Regale Britanice. Crescută de stră-unchiul ei aristocrat, Lord Mansfield şi de soţia acestuia, descendenţa lui Belle oferindu-i diferite privilegii, dar culoarea pielii ei o împiedică să participe de-a întregul la tradiţiile statutului social. Întrebându-se dacă va găsi vreodată dragostea, Belle se îndrăgosteşte de perfectul fiu al unui preot, care cu ajutorul ei reuşeşte să contureze rolul Lordului Mansfield ca Marele Preşedinte al Tribunalului, pentru a înceta sclavia în Marea Britanie.

Cumpără acum

pe DVD şi blu-rayFault in our stars (Sub aceeaşi stea)

fault

Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se ştie a fost „în fază terminală”. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind și el de aceeași boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărțind același farmec și același simț al umorului, Hazel și Gus încep o cursă contra-cronometru în care învață ce înseamnă să iubești.

Cumpără DVD                                                    Cumpără BD

Pe data de 24 ocotmbrie Empire Film lansează:

pe DVDSummer in february (Vară în februarie)

summer

Vară în februarie este o ecranizare a unei poveşti adevărate de dragoste, libertate şi scandal care se concentrează asupra unui grup de artişti boemi ai secolului al XX-lea numit Grupul Lamorna.

Cumpără acum

pe DVDSingle shot (O singură împușcătură)

single shot

Dis de dimineaţă John Moon pleacă de acasă alături de câinele său la vânătoare. După ce s-a adâncit în pădure fără să ţină cont de panoul care indică vânatul şi pescuitul interzis, ţinteşte un cerb dar îl ratează. Apoi trage din nou. La puţin timp găseşte o tânără fată agonizând în pădure. Din acest moment, John Moon devine, din vânător, vânat. În timp ce încearcă să scape de corpul tinerei, dă peste o mică avere. John se vede nevoit să lupte pentru a apăra viaţa familiei sale şi a sa deoarece un grup de asasini încearcă să pună mâna pe banii respectivi…

Cumpără acum

pe DVD și blu-rayJarhead 2 – Field of fire (Pușcași marini 2 – Câmpul de luptă)

jarhead 2

Caporalul Chris Merrimette este pus la conducerea unei unităţi a cărei misiune este să aprovizioneze o unitate aflată într-o regiune izolată, pe un teritoriu ocupat de talibani. În timp ce conducea prin provincia Helmand, o echipă Navy SEAL opreşte convoiul şi le cere ajutorul. Echipa Navy SEAL are misiunea de a ajuta o femeia de origine afgană care a avut curajul să-i sfideze pe talibani. Fără tancuri sau avioane, Merrimette şi echipa sa vor avea nevoie de întreg armamentul de care dispun pentru a o escorta pe femeie în afara ţării.

Cumpără DVD                                   Cumpără BD

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar