0

Missing este un thriller scris și regizat de Will Merrick și Nick Johnson.

Din distribuție fac parte: Storm Reid, Joaquim de Almeida, Ken Leung, Amy Landecker, Daniel Henney și Nia Long.

***

Am văzut Missing la Cinema City, Afi Cotroceni, la invitația primită din partea IntercomFilm 🙂 Am mers la acest film fără nicio așteptare deoarece nu văzusem trailerul și nu știam despre ce este vorba. Pot spune că Missing m-a surprins într-un mod foarte plăcut, fiind un thriller care te ține cu sufletul la gură până la final.

Missing este filmat într-un mod inedit, se bazează mult pe ecrane – cele ale laptopurilor și ale telefoanelor mobile – pentru a contrui narațiunea vizuală a tinerei June Allen (Storm Reid), care își caută mama, Grace (Nia Long). Aceasta este de negăsit după o vacanță de o săptămână în Columbia cu noul ei iubit Kevin (Ken Leung).

În centrul poveștii regăsim tensiunea dintre mamă-fiică. Apariția lui Kevin în viața lor nu face decât să aducă mai multă tensiune între cele două.

Reid este perfectă în rolul adolescentei, care se folosește de tehnologie pentru a investiga dispariția misterioasă a mamei sale și conferă credibilitatea necesară poveștii, chiar dacă personajul ei își strânge informațiile de pe internet, emailuri și discuții vechi de pe diverse platforme.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

June se simte vinovată pentru faptul că a fost nepoliticoasă cu mama ei, atunci când aceasta a încercat să ia legătură cu ea.

Tânăra stabilește cu ușurință relații cu oamenii pe care îi abordează pentru ajutor. Cele două personaje semnificative care o ajută pe June în misiunea ei sunt prietena ei Veena (Megan Suri) și Javier (Joaquim de Almeida), pe care îl contactează printr-o aplicație.

Missing se bazează pe tehnologia de ultima oră, cum ar fi: smartwatch și Siri, care nu numai că dovedesc că pot salva vieți, ci oferă și o notă contemporană poveștii.

De la a fi o dramă cu suspans, filmul ia o întorsătură mai întunecată spre final, dezvăluind secrete din trecut și generând surprize neplăcute.

Scenariul peliculei pornește de la o întrebare simplă. Ce faci când o persoană iubită dispare într-o țară străină și nu ai cum să ajungi acolo? Pentru June, o adolescentă de 18 ani, răspunsul se află în lumea digitală în care trăiește în fiecare zi. Cu siguranță, trăim în epoca social media, așadar pentru a afla informații, sursa cea mai apropiată este internetul, unde putem căuta orice. June profită din plin de toate aplicațiile pe care le are pentru a descoperi cât mai multe lucruri care o pot ajuta să își găsească mama.

Pentru cei care nu știu, Missing este continuarea lui Searching, peliculă care a uimit prin povestea sa. Acum, cu o nouă poveste care este construită pe temele și motivele filmului Searching, Will Merrick și Nick Johnson – care au editat primul film – au făcut pasul de a scrie și a regiza filmul Dispariția, următorul film al francizei.

Distribuit de IntercomFilm, Missing a ajuns în cinematografele din țară. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata