Moana este noua prințesă Disney

0

Fanii Disney sunt fascinați de povești cu prințese și vor fi încântați că studiourile Disney le pregătesc o nouă animație, “Moana”, care va avea premiera în 2016.

Animația urmărește aventurile tinerei Moana, care împreună cu Maui, pornește într-o aventură epică.

Auli’i Cravalho, în vârstă de 14 ani, va da viață personajului principal, Moana, și a declarat că este entuziasmată că are ocazia să interpreteze o prințesă Disney.

De când eram un copil, mi-am dorit să fiu o prințesă Disney și, după, mi-am dorit să devin o cântăreață sau o actriță. Moana este un personaj extraordinar. E curajoasă, puternică, știe ce vrea și nu îi este teamă să obțină ce vrea, și cred că din acest punct de vedere ne asemănăm. Îmi place să văd cum se descurcă în aventura sa din animație și cum evoluează ca persoană.

Talentul lui Auli’i Cravalho pentru muzică a ajutat-o să obțină acest rol deoarece a participat la un casting în Oahu, Hawaii, iar acolo a fost descoperită de un agent care a fost impresionat de vocea tinerei. După, aceasta s-a dus în Los Angeles unde s-a întâlnit cu regizorii Ron Clements și John Musker și a primit rolul Moanei.

Ron Clements și John Musker se ocupă de regie, având un scenariu semnat de ei, iar producătorul animației este Osnat Shurer. Muzica este compusă de laureatul premiului Tony – Lin-Manuel Miranda, Mark Mancina, premiat cu un Grammy și Opetaia Foa’i.

“Moana” se lansează în SUA pe 23 noiembrie 2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata