Mosley, Povestea trolifanților

Din 4 octombrie la cinema. Distribuit de Ro Image 2000.

0

Mosley este o animaţie scrisă şi regizată de Kirby Atkins.

Vocile în limba română sunt asigurate de Vlad Rădulescu, Ionuț Grama, Tomi Cristin, Virgil Aioanei, Alexandra Radu, Gabi Costin, Cătălin Rotaru, Ilinca Popescu și Răzvan Teodorescu.

Premieră în România: 04 octombrie 2019

Distribuitor: Ro Image 2000

 

Am văzut Mosley, Povestea trolifanților la Cineplexx Titan. Kirky Atkins aduce pe marile ecrane o poveste plină de emoţie despre curajul unui trolifant, care va face tot posibilul pentru a îşi salva familia.

Acţiunea din animaţie începe cu Mosley, un pui de trolifant care este luat de la mama lui şi vândut unui fermier.

Mulţi ani mai târziu, Mosley, acum adult, trăieşte o viaţa simplă, la ferma deţinută de Simon, un om dur şi nemilos.

Mosley lucrează din greu pământul şi are grijă de familia lui de Trolifanţi patrupezi, Bera, soţia lui, şi Rue, fiul său.

Într-o seară, după o zi obositoare la lucru, Rue îşi convinge tatăl să îl însoţească într-un loc secret, ce se află în pădurea de lângă fermă.

Condus de fiul său, Mosley ajunge într-o peşteră ai cărei pereţi sunt acoperiţi cu desene ce reprezintă Trolifanţi, numai că, spre deosebire de ei, cei din desene sunt creionaţi în picioare şi au … mâini.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Legenda spune că, odinioară, Trolifanţii mergeau în două picioare şi aveau mâini. Însă, cu timpul, viaţa lor s-a schimbat din cauza tiraniei oamenilor, care îi vedeau ca pe nişte animale ce trebuie să care şi să lucreze pământul. Astfel, spatele trolifanţilor a suferit modificări, ei ajungând să meargă cocoşaţi, în patru picioare.

Iniţial, Mosley se hotărăşte să uite ceea ce a văzut în peşteră şi să îşi continue viaţa la fermă, dar, la insistenţele soţiei sale şi după un incident cu Simon, acesta pleacă pe urmele Trolifanţilor din legendă.

Misiunea lui este, la prima vedere, imposibilă, dar visul său de reuşită este mult prea mare pentru a se da învins.

Lucrurile se complică şi mai tare, când Simon apelează la Warfield, un vânător de trolifanţi, ce porneşte în căutarea lui Mosley, fiind convins că îl va prinde foarte repede.

Dacă va reuşi Mosley să îşi salveze familia şi să scape de sclavie, rămâne să descoperiţi singuri, vizionând animaţia în cinematografele din ţară.

Mosley, Povestea trolifanților este o poveste despre curaj, familie, prietenie, sacrificiu. Mosley este despărţit de mama lui de la o vârstă fragedă, apoi, ca adult, duce o viaţă grea la ferma lui Simon, un individ lipsit de compasiune şi înţelegere.

Deşi are o familie minunată, Bera şi Rue, Mosley nu se poate bucura de libertate alături de cei dragi, căci toţi aparţin fermei lui Simon şi trebuie să respecte regulile acestuia. Atât Mosley, cât şi soţia acestuia, speră la o viaţă mai bună pentru Rue şi pentru copilul pe care îl aşteaptă. Pentru ca visul lor să se îndeplinească, ei trebuie să scape de viaţa de sclavi şi să obţină libertatea la care au visat dintotdeauna.

Distribuit de Ro Image 2000, Mosley, Povestea trolifanților ajunge în cinematografe vineri, 04 octombrie 2019. Vizionare plăcută!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata