Noul remake “Tarzan” va aborda diferit povestea, potrivit actorului Christoph Waltz

0

Christoph Waltz a declarat pentru Cinemablend că noul remake al lui “Tarzan” va aborda diferit celebra poveste față de versiunile anterioare.

Mulți critici sunt sceptici în ceea ce privește noua versiune a lui “Tarzan” și aproape nimeni nu se așteaptă să ajungă un blockbuster. Totuși, producția va fi lansată și vom vedea cum va fi primită de public.

De-a lungul timpului, am putut vedea numeroase ecranizări în care apare îndrăgitul personaj Tarzan: “Tarzan of the Apes” (1918), “Edward A. Kull’s The New Adventures of Tarzan” (1935), “Tarzan and the Lost City” (1998) și animația produsă de Disney și lansată în 1999.

Potrivit lui Waltz, care îl va interpreta pe Captain Rom în noul remake, această nouă versiune va fi diferită și va prezenta povestea dintr-un nou punct de vedere. În interviul acordat pentru site-ul Cinemablend, a oferit mai multe detalii.

Va fi o poveste diferită. Nu va fi modernizată și nu va fi reinterpretată. Sunt aspecte care sunt moderne, îndeosebi în ceea ce privește povestea și partea sa dramatică. Povestea este oarecum politizată, mă refer la contextul social și istoric. Își are originea în fapte istorice. Prin urmare, este deja o diferență. În afară de asta, nu am văzut filmul.

Mai mult decât atât, conform ultimelor știri – în remake – Tarzan se va reîntoarce în junglă după ce va petrece alături de Jane niște ani în lumea modernă.

“Tarzan” este regizat de David Yates, iar distribuția este formată din: Alexander Skarsgard (“True Blood”), Margot Robbie (“Suicide Squad”), Samuel L. Jackson (“Marvel Cinematic Universe”) și Djimon Hounsou (“Guardians of the Galaxy”).

Filmul va avea premiera în cinematografe la data de 1 iulie 2016. (SUA)

Regizorul Yates se ocupă deja de noul său proiect – „Fantastic Beasts and Where to Find Them”, iar pe Christoph Waltz îl putem vedea în “Spectre” alături de agentul 007 interpretat de Daniel Craig.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar