“Paddington 2”, cel mai simpatic ursuleţ revine pe marile ecrane

Distribuit de Vertical Entertainment, din 1 decembrie la cinema.

0

Paddington 2este o comedie regizată de Paul King după un scenariu scris de King şi Simon Farnaby.

Din distribuţie fac parte: Ben Whishaw, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi şi Hugh Grant.

Am văzut “Paddington 2” marţi, la Grand Cinema Băneasa. Primul film ne arată cum micuţul ursuleţ Paddington ajunge la Londra pentru a îşi găsi o familie şi cum se întâlneşte cu familia Brown care, în cele din urmă, îl adoptă.

Sequel-ul este la fel de adorabil ca primul film din serie, având o poveste încântătoare, replici amuzante şi personaje bine conturate.

Acum, Paddington, noul membru al familiei Brown, duce o viaţă liniştită şi fericită la Londra. Într-o zi, micuţul urs zăreşte o carte cu cele mai importante obiective turistice din Londra şi îşi doreşte să o cumpere pentru mătuşa Lucy. Însă, cartea nu este tocmai ieftină, aşa că Paddington îşi ia o slujbă pentru a strânge banii necesari. După o întâmplare nefericită la primul său loc de muncă, ursuleţul se hotărăşte să spele geamuri pentru a face rost de banii pentru cadoul mătuşii Lucy.

Într-o seară, când Paddington trece prin faţa magazinului unde se află cartea, ursuleţul vede cum un hoţ se strecoară în clădire. Hoţul fură cartea şi, în ciuda eforturilor lui Paddington de a-l prinde, reuşeşte să fugă. Poliţia crede că ursuleţul este vinovatul, fiind condamnat la zece ani de închisoare.

Familia Brown crede în nevinovăţia prietenului lor şi fac eforturi mari pentru a găsi hoţul.

Va reuşi Paddington să îşi dovedească nevinovăţia şi să recupereze cartea? Veţi afla toate răspunsurile din 1 decembrie, vizionând filmul la cinema.

Surpriza cea mai plăcută, pentru mine, a fost personajul interpretat de Hugh Grant, Phoenix Buchanan, un actor născut pentru a fi pe cele mai mari scene, dar care trece printr-o criză. De la unul din cei mai apreciaţi actori, Phoenix a intrat într-un con de umbră şi a ajuns să facă reclamă la mâncare pentru câini. El îşi doreşte să fie iar în atenţia publicului şi este dispus să facă orice pentru a fi din nou aclamat de fani. Hugh Grant demonstrează încă o dată cât de bine i se potriveşte comedia şi aduce pe marile ecrane un personaj care, cu siguranţă, vă va fura multe zâmbete şi râsete. Phoenix este un maestru al deghizărilor şi veţi lua parte la multe transformări ale personajului.

În ceea ce priveşte celelalte personaje, familia Brown este la fel de comică şi simpatică ca în primul film şi veţi avea ocazia să cunoaşteţi mai bine vecinii lui Paddington.

Distribuit de Vertical Entertainment, “Paddington 2” ajunge mâine, 1 decembrie, la cinema. Vizionare plăcută!

 

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar