Poltergeist, primul film de groază 3D al anului

                Trebuie să vă spun că în momentul în care am auzit că se face remake la Poltergeist, nu am fost foarte entuziasmat. Dar am încercat să-l revăd pe cel din ‘82 și nu știu ce m-a înspăimântat atunci. Într-adevăr, la vremea lui, Poltergeist a fost foarte apreciat de public și critici, dar acum, nu m-aș mai uita în veci la el. Oricum am vizionat remake-ul în format 3D la Reșița, ieri de la 21:00 și pot să vă spun că a fost cu adevărat înspăimântător. E primul film de groază 3D care rulează în acest an la cinema. Pentru cei care au auzit de regizorul Steven Spielberg, trebuie să vă spun că și-a adus și el aportul la scenariu. Distribuția și regia la astfel de filme nu e importantă.

Poltergeist

                După ce capul familiei, Eric Bowen, a rămas fără serviciu, împreună cu familia sa decide să se mute într-o casă nouă și să o ia de la început. Singura problema?! Spiritele malefice, strigoii, sunt prezenți deja în locuință. Unde se ascund?! În dulap.

Poltergeist

                Maddy, fiica cea mai mică, este prima care intră în contact cu acest strigoi (poltergeist). Înainte ca nebunia să se dezlănțuie, au loc tot felul de lucruri paranormale: un clovn care se mișcă, un copac care-l răpește pe băiatul familiei, Griffin, uși care se deschid singure, lumini care pâlpâie, cam tot ce găsiți într-un film de groază. În momentul în care Maddy e răpită de aceste spirite malefice, începe nebunia. Un expert în lucruri paranormale, Carrigan Burke, e adus pentru a rezolva această problemă și a o salva pe Maddy dacă e posibil.

Poltergeist

                Prima parte e mai degrabă thriller/suspans decât horror. Dar ultima parte… e o cu totul altă mâncare de pește. La noi în sală, după fiecare fază care producea fiori pe șira spinării, sala izbucnea în râs. Nu vă temeți. Nu din cauză că erau faze comice. Dar fiecare cinefil se speria în felul său și asta provoca amuzament printre ceilalți.

Poltergeist

Sam Rockwell e Eric Bowen, capul familiei, care rămâne fără serviciu;

eric bowen

Rosemarie DeWitt e Amy Bowen, soția acestuia și scriitoare;

amy bowen

Saxon Sharbino e Kendra Bowen, fiica cea mare a cuplului;

kendra bowen

Kyle Catlett e Griffin Bowen, băiatul familei. Acesta s-a pierdut în urmă cu 3 ani într-un mall și de atunci îi e frică de întuneric;

Nu uita sa citesti

Madame Web

Related Posts

Wish

Napoleon

griffin bowen

Kennedi Clements e Madison Bowen, mezina familiei, care e răpită de strigoi;

maddy bowen

Jared Harris e Carrigan Burke, cireașa de pe tort. Deși are puține scene, el e ultima soluție pentru rezolvarea supranaturalului. E neînfricat și are o voce guturală. Mi-a plăcut enorm cum povestește cu mândrie prin ce experiențe terifiante a trecut, încercând să scape de strigoi și alte locuri bântuite.

carrigan burke

                Regizorul Gil Kenan spunea: „Când am citit scenariul lui David, am înţeles că există o cale de a readuce la viaţă povestea Poltergeist într-un mod nou, creând o poveste modernă şi înspăimântătoare, a unei familii americane aflate sub asediu”. Să nu uit, producătorul acestui film a fost nimeni altul decât „regele filmelor horror”, Sam Raimi.

Poltergeist

                În alegerea casei, echipa de producţie a căutat de-a lungul unei zone largi, până a găsit casa perfectă în suburbia din Hamilton, Ontario. Poltergeist e primul film de groază 3D din acest an. El a fost filmat în 3D, fapt ce-i intensifică spaima şi suspansul. Și chiar se vede!!!

Poltergeist

                Poltergeist-ul din 1982, la fel ca cel de acum, e un adevărat rollercoaster de emoţii puternice şi spaime. Față de filmul original, a cărui acțiune era plasată în perioada de confort economic din anii ’80, în acest remake acțiunea are loc în suburbie, din cauza lipsei locurilor de muncă cu care ne confruntăm.

Poltergeist

                Scenariul lasă loc de interpretări… În ce sens?! Motivele pentru care au loc aceste orori. Ideea e că tot timpul cei micuți sunt cei vulnerabili în fața supernaturalului. În continuare vă las să vă delectați cu trailer-ul acestui film:

PS: Când începe genericul de final nu ieșiți. Veți mai avea parte de o surpriză. Nu trebuie să așteptați decât vreo 2 minute. 😉

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise