Premiere la cinema în perioada 15 – 21 august

0

De vineri, 15 august, în cinematografe își vor face loc 5 premiere. Acestea sunt:

The purge 2: Anarchy (Noaptea Judecății 2: Anarhia)

purge

Sequelul succesului de casă din 2013 porneşte de la aceeaşi premisă şi explorează evenimente petrecute în unica noapte din an când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită. În centrul atenţiei este un bărbat hotărât să profite de Noaptea judecăţii pentru a răzbuna moartea fiului său. El va ajunge să ajute mai multe persoane să supravieţuiască acestei nopţi când totul este permis.

https://www.youtube.com/watch?v=dKCJQnxUS58

The purge 2: Anarchy va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Pitești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Arad, Brăila, Alba Iulia, Bacău, Botoșani și Tulcea.

Deliver us from Evil (…şi ne izbăveşte de Cel Rău)

deliver us

Un pâlc de palmieri în deşertul irakian, în anul 2010. Trei puşcaşi marini americani coboară într-o încăpere subterană, neştiind că acolo îi aşteaptă ceva şi mai terifiant decât pe câmpul de luptă de deasupra… Patru ani mai târziu, la New York, o mamă, aflată în transă, îşi azvârle băieţelul în cuşca leului din grădina zoologică, în timp ce în apropiere veghează o figură sinistră cu gluga trasă pe ochi… Zgomote ciudate se aud din subsol, iar fenomene inexplicabile sperie o familie care locuieşte în plin oraş… O scriere în latina arhaică şi alte simboluri stranii sunt descoperite în locaţii diferite, adâncind un mister care e prea înfricoşător pentru a fi dezvăluit… Sunt acestea doar coincidenţe? Cât din ele este rodul imaginaţiei? Şi ce leagă zalele acestui lanţ sinistru care se întinde de la un capăt al lumii la celălalt? Detectivul din New York, Ralph Sarchie (Eric Bana), are parte de propriile-i probleme, dar viaţa i se dă peste cap şi mai rău când începe să investigheze o serie de crime pe cât de oribile, pe atât de inexplicabile. Detectivul face echipă cu un preot neconvenţional (Edgar Ramirez), specializat în ritualuri de exorcizare, pentru a lupta împotriva şirului de posedări înfricoşătoare ce terorizează întregul oraş.

Deliver us from Evil va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Arad, Satu Mare Brăila, Alba Iulia, Bacău, Botoșani și Tulcea.

Let’s be cops (Hai să fim polițiști)

cops

Doi prieteni la cataramă se gândesc serios să lase metropola pentru orăşelul de baştină şi, ca să mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume. Îmbrăcaţi în uniforme de poliţişti, cei doi amici devin senzaţia cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi să aibă probleme nu doar cu gansteri în toată regula, ci şi cu detectivi vânduţi mafiei. Vor face ei faţă provocărilor?

Let’s be cops va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Craiova, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Brăila, Buzău, Alba Iulia, Bacău, Târgu Jiu, Botoșani și Tulcea.

The House of Magic 3D (Casa magicianului)

house of magic

Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder şi restul „familiei” trebuie să ia măsuri.

The House of Magic 3D va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Craiova, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Brăila, , Alba Iulia, Bacău, Sibiu, Vulcan și Tulcea.

The Hundred-Foot Journey (Război în bucătărie)

The Hundred-Foot Journey

Tânărul Hassan este echivalentul gastronomic al unui interpret cu ureche muzicală absolută. Emigrat cu familia în pitorescul sat Saint-Antonin-Noble-Val din sudul Franţei, Hassan deschide Maison Mumbai, un minuscul restaurant în care-şi vrăjeşte clienţii cu echilibrul fenomenal al aromelor din preparatele sale. Pare o carieră pentru toată viaţa pentru Hassan, dar nu de aceeaşi părere este şi Madame Mallory, înţepata patroană a restaurantului Le Saule Pleureur, prezent în ghidul Michelin. Enervată la culme de concurenţa aflată la câteva zeci de metri, Madame Mallory este gata de orice să-l scoată pe Hassan din peisajul gastronomic local.

The Hundred-Foot Journey va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Craiova, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Brăila, Alba Iulia, Bacău și Botoșani.

Premierele de săptămâna trecută le găsiți aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar