Prima poză cu Charlize Theron în “Fast 8”

0

A fost făcută publică prima poză cu Charlize Theron în “Fast 8”.

Noul film al celebrei francize se află în producție, iar producătorii seriei au început o tradiție cunoscută ca #FastFridays, unde le oferă fanilor informații noi despre mult așteptatul sequel. Săptămâna trecută, a fost distribuit un video din spatele camerelor de filmat cu Vin Diesel, Michelle Rodriguez și mulți alții. #FastFridays continuă și astăzi, făcând publică prima poză cu Charlize Theron în rolul personajului negativ – Cipher.

Charlize Theron

Fotografia, care a fost distribuită pe pagina oficială de twitter a francizei “Fast&Furious”, ne prezintă un nou personaj, mai exact – Cipher – interpretată de actrița laureată cu premiul Oscar, Charlize Theron.

Vin Diesel se întoarce în rolul lui Dominic Toretto alături de Swayne Johnson ca Hobbs, Jason Statham ca Deckard Shaw, Michelle Rodriguez ca Leti, Tyrese Gibson ca Roman Pearce, Ludacris ca Tej Parker și Lucas Black ca Sean Boswell. Din distribuție fac parte și noi membri – Charlize Theron, Scott Eastwood și Kristofer Hivju. De asemenea, au apărut, în presa internatională, numeroase zvonuri conform cărora Eva Mendes s-ar întoarce în noul capitol “Fast&Furious”, dar actrița nu a fost încă confirmată.

Majoritatea scenelor pentru “Fast&Furious 8” vor fi filmate în New York City și Atlanta. Regia îi aparține lui F. Gary Gray, iar scenariul este scris de Chris Morgan.

Filmul va avea premiera în România la data de 21.04.2017, fiind distribuit de Ro Image 2000.

“Fast 8”

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar