Primele imagini cu Christian Bale si Bradley Cooper din productia American Hustle

0

Christian Bale este cunoscut drept unul dintre cei mai extremi actori, fiindcă adoptă method acting-ul (stil de interpretare care presupune transpunerea totală în pielea personajului, confundarea cu personajul) – iar rolul pe care îl interpretează în drama politică American Hustle marchează o nouă transformare fizică a acestuia. Colegul său de distribuţie, Bradley Cooper, a acceptat şi el provocarea de a-şi schimba însăţişarea şi, drept urmare, şi-a încreţit părul.

first-look-at-christian-bale-and-bradley-cooper-in-american-hustle-141472-a-1375174342-470-75

Primele imagini oficiale din film îi suprind pe cei doi actori transformaţi în personajele pe care le interpretează: Bale în Irving Rosenfeld – un escroc specializat în furturi de artă şi Cooper în Richie DiMaso, agentul FBI căruia personajul lui Bale îi captează atenţia. Ei vor fi minţile din spatele întregii operaţiuni.

Regizat de David O. Russell (Silver Linings Playbook cu Bradley Cooper), alături de care Bale a mai lucrat la The Fighter, proiectul va avea în centru scandalului Abscam, o investigaţie asupra corupţiei publice din SUA în anii 1970-1980, care a dus la condamnarea mai multor politicieni de vârf. Pe atunci FBI-ul i-a atras pe politicienii corupţi într-o afacere care implica un şeic ficţional din Orientul Mijlociu, care cerea azil în SUA. Operaţiunea este un fel de versiune sprijinită de FBI a clasicei escrocherii prin email cu “prinţul Nigerian”, în care un membru al casei regale cere ajutor pentru a transfera bani în afara ţării.

În distribuţia filmului îi mai întâlnim pe Jeremy Renner în rolul primarului din New Jersey, pe Jennifer Lawrence care o joacă pe soţia lui Bale şi Amy Adams în rolul amantei lui Bale. Premiera este programată anul acesta, chiar în ziua de Crăciun.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar