0

Ramon este un film românesc regizat de Jesús del Cerro după un scenariu scris de Pavel Bartoș și Anghel Damian.

Din distribuție fac parte: Pavel Bartoș, Andreea Vasile, Elvira Deatcu, Carmen Tănase, Smiley, Alexandru Ion.

***

Am văzut Ramon la Cineplexx Băneasa la invitația primită din partea Vertical Entertainment. Pe Pavel Bartoș l-am văzut în mai multe piese de teatru și pot spune că se numără printre actorii mei români preferați. Comedia i se potrivește foarte bine și mă așteptam ca Ramon să fie un film bun. Față de alte pelicule românești pe care le-am văzut în ultimii ani, Ramon m-a surprins în mod plăcut, fiind un film fără înjurături sau scene vulgare. Este fix ceea ce aveam nevoie de la un film de comedie, având un scenariu bine scris, amuzant și relaxant.

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

Cine este Ramon? Ramon este un băiat de la țară, care duce o viață simplă, dar fericită. El deține o imensă viță de vie, fiind un expert al vinului. Viața lui se schimbă radical atunci când un regizor (Smiley) dorește să filmeze câteva scene dintr-un film pe proprietatea lui Ramon. În timpul filmărilor, având nevoie de un actor în rolul cavalerului de onoare, regizorul îl propune lui Ramon să interpreteze personajul și acesta este imediat de acord. Ramon o întâlnește pe Ana (Gabriela Iliescu), o actriță superbă, de care se îndrăgostește iremediabil. Astfel, el își lasă via și casa, pentru a pleca la București să o găsească pe Ana. Intenția lui este să îl caute pe tatăl Anei pentru a îi cere mâna fetei.

Sosirea la București îi aduce bietului Ramon multe probleme, încurcături și chiar haos. Ramon ajunge la apartamentul unui verișor de gradul al doilea, pe care nu îl mai văzuse de ani de zile. Reticent, acesta îl primește, totuși, în casa lui, cu condiția ca Ramon să plece la gară la prima oră, ziua următoare.
Însă, Ramon nu vrea să plece. El este hotărât să se însoare și să o găsească pe Ana. Dacă va reuși sau nu, rămâne să descoperiți vizionând filmul la cinema.

Ramon conține multe scene amuzante, iar eu am fost deosebit de bucuroasă că, după mult timp, am ajuns la o comedie care nu are înjurături. Este o comedie curată, potrivită pentru toate categoriile de vârstă și poate să vină fără probleme oricine vrea să vadă un film simplu și relaxant.

Scenariul este previzibil, nu aduce ceva nou și nu surprinde, însă este lejer și ușor de urmărit, ceva ce avem nevoie după o zi lungă la locul de muncă. Mie mi-a plăcut mult și este mereu o bucurie să îl văd pe Pavel Bartoș, fie că joacă într-o piesă de teatru sau film, cum este în cazul de față.

Ramon a ajuns în cinematografele din țară, fiind distribuit de Vertical Entertainment. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata