Reboot-ul Teenage Mutant Ninja Turtules detronează Guardians of the Galaxy în weekend-ul 8-10 august

0

În weekend-ul 8-10 august în SUA au avut premiera la cinematograf 4 pelicule: Teenage Mutant Ninja, Step up 5: All in, Into the storm și The Hundred-Foot Journey.

Câștigător a ieșit filmul Paramount Teenage Mutant Ninja Turtles, care a detronat filmul cu super-eroi Disney-Marvel Guardians of the Galaxy. TMNT a depășit ca încasări inclusiv așteptările analiștilor. Aceștia se așteptau la încasări de 40 milioane dolari. Dar TMNT s-a instala pe locul 1 cu încasări de 65 milioane dolari. Filmul s-a descurcat foarte bine și peste ocean, ajungând la încasări globale de 100 milioane doalri. Cu siguranță vom vedea și o continuare, deoarece TMNT  are un buget de 125 milioane dolari. Pe data de 3 iunie 2016 se va lansa  Teenage Mutant Ninja Turtules 2.

tmnt

Donatello, Rafael, Leonardo şi Michelangelo de-abia aşteaptă să ne arate pe marele ecran extraordinarele lor abilităţi de a mânui arme cât mai diverse. Filmul produs de Michael Bay ia povestea de la început: patru ţestoase intră în contact cu o substanţă radioactivă, ceea ce le conferă inteligenţă umană, dimensiuni umanoide, dar şi puteri extraordinare. Împreună cu prietena lor April O’Neill, cei patru prieteni vor avea de înfruntat unul dintre cei mai redutabili antagonişti din universul popularizat de seria de benzi desenate şi de serialul animat.

Argintul a fost câștigat de Guardians of the Galaxy, cu încasări de 41,5 milioane dolari. Acest film cu super-eroi are încasări de 176 milioane dolari pe teritoriul nord-american și 313 milioane încasări globale. Acest film rulează și în cinematografele noastre de vineri.

Locul 3 a fost ocupat de a 2-a premieră a săptămânii, Into the storm. Bronzul a fost adjudecat cu doar 18 milioane dolari.

into the storm

Oraşul Silverston din statul Oklahoma este lovit de o serie de tornade puternice, într-o dezlănţuire fără precedent a naturii. Întreaga populaţie se află la mila haoticelor furtuni, iar veştile meteorologilor nu sunt deloc îmbucurătoare. Singura problema este că furtuna nu se potoleşte, ci se înrăutăţeşte. În timp ce unii caută adăpost pentru a se adăposti de furtuna secolului, vânătorii de furtuni şi teribiliştii gonesc spre vortex cu gândul să nu rateze ocazia unică de a înregistra cât mai de aproape fenomenul. Văzut prin ochii unor profesionişti, dar şi din perspectiva unor amatori aflaţi în cautare de senzaţii tari, filmul În mijlocul furtunii surprinde manifestările extreme ale naturii.

Top 10 este completat de:

Locul 4, The Hundred-Foot Journey cu încasări de 11,1 milioane dolari. Aceasta este a 3-a premieră a săptămânii.

razboi in bucatarie

Tânărul Hassan este echivalentul gastronomic al unui interpret cu ureche muzicală absolută. Emigrat cu familia în pitorescul sat Saint-Antonin-Noble-Val din sudul Franţei, Hassan deschide Maison Mumbai, un minuscul restaurant în care-şi vrăjeşte clienţii cu echilibrul fenomenal al aromelor din preparatele sale. Pare o carieră pentru toată viaţa pentru Hassan, dar nu de aceeaşi părere este şi Madame Mallory, înţepata patroană a restaurantului Le Saule Pleureur, prezent în ghidul Michelin. Enervată la culme de concurenţa aflată la câteva zeci de metri, Madame Mallory este gata de orice să-l scoată pe Hassan din peisajul gastronomic local.

Locul 5, Lucy cu 9,3 milioane dolari;

Locul 6, Step up 5: All in, ultima premieră a săptămânii. Încasările se ridică la 6,6 milioane dolari și reprezintă cel mai slab din serie. Pelicula a fost mai bine primită peste ocean unde a generat încasări de 37,7 milioane dolari;

step up 5

A venit vremea ca vedetele părţilor anterioare ale francizei să se reunească în Step Up 5: All In. Un concurs de dans găzduit de strălucitorul Las Vegas face ca multe dintre personajele anterioare ale filmelor Step Up să revină pe ringul de dans. Pentru a asigura o nouă victorie, Camille (Alyson Stoner), Andie (Briana Evigan), Moose (Adam G. Sevani), Eddy (Misha Gabriel), Jason (Stephen Boss) şi Sean (Ryan Guzman) trebuie nu doar să inventeze cele mai spectaculoase mişcări de dans, ci şi să înţeleagă adevăratul spirit al unei echipe.

Locul 7, Hercules cu 5,7 milioane dolari;

Locul 8, Get on up cu 5 milioane dolari;

Locul 9, Dawn of the plane of the apes cu 4,4 milioane dolari;

Top 10 este încheiat de Planes 2: Fire & Rescue cu 2,4 milioane dolari.

Pentru box office-ul de săptămâna trecuta  click aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata