Doamna și vagabondul 2: Moț cu peripeții, familia este cea mai importantă

                Lady and the Tramp 2: Scamp’s adventure, tradus Doamna și vagabondul 2: Moț cu peripeții este continuarea animației clasice, Doamna și vagabondul. Această a doua parte a fost realizată în 2001. Doamna și Vagabondul sunt părinţii a 4 cățeluși: 3 fete și un băiețel, pe nume Scamp (Pușlama), care face numai trăsnăi. Scamp este indignat că trebuie să stea legat în curtea casei. El vrea să traiască o aventură, să exploreze locuri necunoscute. Însă părinții săi nu sunt de aceași părere și doresc să-l protejeze. Scamp reușește să fugă de acasă și trăiește cea mai mare aventură a vieții sale, alăturându-se unei haite de maidanezi, condusă de Buster (voce Chazz Palminteri). Astfel, cunoaște ce este dragostea și, mai ales, află adevărul despre tatăl său, Tramp (Vagabondul). Scamp se îndrăgostește de Angel (voce Alyssa Milano), o cățea care dorește să facă parte dintr-o familie.

1

                Doamna și vagabondul 2 este o animație pe care cei mici vor dori s-o vadă și s-o revadă. Deși nu este la fel de bună ca animația originală, ea vă învață adevăratul sens al familiei. Vocile sunt foarte asemănătoare cu cele din prima parte și producția este realizată în același stil clasic. Ce mi-a plăcut însă la această animație este că se pune accent pe părinți, pe familie. De multe ori și în viața reală, copiii critică deciziile părinților, deși aceștia nu ne vor decât binele.

love

                Amuzante sunt aventurile prin care trece Scamp. Acesta trebuie să dovedească că poate să facă parte din această haită de maidanezi. Mi-a plăcut foarte mult contrastul dintre Scamp și Angel. Scamp este un câine neînțeles, în căutare de aventură, căruia nu-i place să asculte și să respecte anumite reguli, pe când Angel este exact opusul acestuia. Angel vrea să facă parte dintr-o familie și să se simtă iubită.

reggie

                Deși Doamna și vagabondul 2: Moț cu peripeții nu este cea mai bună animație Disney, își merită locul la colecția de filme originale. Copiii îl vor îndrăgi pe Scamp și în mare măsură, vor empatiza cu el. Este o animație care merită revăzută ori de câte ori este posibil, pentru că vă va bine dispune. Este mai mult decât suficient pentru a justifica o achiziție.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

2

                În continuare, vă invit să urmăriți trailer-ul acestei continuări:

                Doamna și vagabondul 2: Moț cu peripeții s-a lansat și în România pe DVD. Pentru colecţionari, s-a lansat şi un pachet cu ambele părți din Doamna şi vagabondul pe DVD.

dvd

Cumpără DVD                                                                            Cumpără box set

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise