Recapitulare a sezoanelor 1-8 din serialul 24

0

Având în vedere că mâine, 5 mai, va avea premiera noul sezon din serialul de la 24, cei de la ign.com au făcut o recapitulare a primelor 8 sezoane. Pentru a face puțin mai dureroasă această așteptare, mai jos vă vom prezenta o scenă din 24: Live another day.

Să vă reamintesc synopsis-ul serialului: În urmă cu 4 ani, Jack Bauer fugea de justiție. Acum în exil, el este dispus să-și riște viața și libertatea pentru a evita un alt dezastru la nivel mondial. Pe urmele lui Jack Bauer sunt: directorul CIA Steve Navarro; agentul CIA Kate Morgan care, pe cât este de plină de resurse, pe atât e de nemiloasă; Iordania Reed, o agentă CIA inteligentă și sofisticată, expertă pe calculator și Erik Ritter, un agent de teren inteligent, puternic și arogant. Cel care trage sforile este James Heller, în prezent președinte al Statelor Unite. Heller depinde foarte mult de șeful statului major Mark Boudreau, care e căsătorit cu fiica sa Audrey, fosta iubită a lui Jack Bauer. Între timp, cel mai apropiat confident al lui Jack Bauer, Chloe O’Brian de la CTU, lucrează în subteran cu un hacker Adrian Cross. A doua zi îl va găsi pe Jack Bauer încercând să contracareze un atac terorist care ar putea schimba lumea pentru totdeauna.

Keifer Sutherland își reia rolul agentului care nu poate fi oprit Jack Bauer, și se pare că apelează la vechile sale trucuri: bate pe toată lumea și scapă din situații aproape imposibile. Față de sezoanele trecute când în fiecare episod era o oră din viața lui Jack Bauer, în acest nou sezon timpul va trece mai repede. Sezonul va avea doar 12 episoade. În continuare vă lăsăm să urmăriți o secvență din primul episod al serialului 24: Live another day.

IGN.com, înainte de premiera acestui sezon, a făcut un colaj cu o recapitulare a ceea ce se întâmplă în primele 8 sezoane. Din păcate în România nu au apărut decât primele 2 sezoane pe DVD. Mai jos puteți urmări acest colaj:

Sezonul 1:

Sezonul 2:

Sezonul 3:

Sezonul 4:

Sezonul 5:

Sezonul 6:

Sezonul 7:

Sezonul 8:

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar