Box Office-ul din SUA în weekend-ul 2-4 mai

0

Deși nu și-a putut măsura forțele cu super-eroii Căpitanul America și Iron man, Uimitorul Spider-man 2 a reușit să ocupe locul 1 în box office-ul american încasând 92 milioane dolari. În 3 săptămâni la nivel global filmul se apropie de 370 milioane dolari încasări. Chiar dacă, comparând cu încasările Iron man 3, care a avut pe plan intern în prima săptămână încasări de 174 milioane dolari, banii obținuți au fost mai puțini, cei de la Sony nu trebuie să fie dezamăgiți. A devenit o tradiție în SUA ca în lunile mai-august să se lanseze viitoarele potențiale blockbustere. Ca o comparație cu seria lui Sam Raimi, primul Spider-man, cel din 2002 a avut încasări de 114 milioane dolari în prima săptămână iar Spider-man 3 în 2007 a avut încasări de 151 milioane dolari. Dar aceste filme au avut avantajul să fie primele filme cu Omul păianjen.

the-amazing-spider-man-2-villains

Dar ce se întâmplă în cea mai nouă continuare a Uimitorului Spider-man? La un an de la lupta sa cu Şopârla, Peter Parker are o viaţă plină pe care şi-o împarte între eliminarea infractorilor şi timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen, aceea de a sta departe de fiica lui, însă pur şi simplu este o promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile vor lua o turnură dramatică pentru ei când intră în scenă un nou villain, Electro, iar Peter descoperă alte şi alte detalii legate de trecutul misterios al familiei sale …

Cei de la starfilme.com au făcut pentru voi prima recenzie al acestui film cu o săptămână înainte de premiera din România. Pentru recenzia filmului click aici.

Totuși cei de la Sony anticipează că filmul va rezista la box office având în vedere încasările de 277 milioane de dolari venite de peste ocean.

Următoarele 2 locuri din top 3 au fost ocupate de fostul loc 1 de săptămâna trecută Cealaltă femeie (The other woman) (locul 2) și de Heaven is for real (locul 3), având încasări de 14,2 milioane dolari, respectiv 8,7 milioane dolari.

coperta

Următoarele locuri din top 10 sunt ocupate de:

Locul 4 Captain America: Winter soldier cu 7,8 milioane dolari;

Locul 5 Rio 2  cu 7,6 milioane dolari ajungând la un total de 106 milioane dolari încasări în SUA;

Locul 6 Brick mansions 3,5 milioane dolari;

Locul 7 Divergent cu 2,2 milioane dolari. Filmul a ajuns la 142,7 milioane dolari în SUA;

Locul 9 God’s not dead cu 1,8 milioane dolari.

Top 10 fiind încheiat de The Grand Budapest Hotel cu 1,7 milioane dolari. Filmul a ajuns la încasări de 51,5 milioane dolari doar în SUA şi are încasări globale de 132,5 milioane dolari. Este cel mai de succes film regizat de Wes Anderson.

Pentru box office-ul de săptămâna trecuta click aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar