Remake-ul The crow pe butuci?!

0

Se pare că remake-ul la The crow e deja un semn rău. După ce face un pas înainte, proiectul face 2 pași înapoi. A renunțat la rolul principal și Jack Huston. Asfel, Eric Draven îşi caută din nou actorul care să îi dea viaţă pe marele ecran. Regizorul Corin Hardy a spus: „Din păcate, Jack Houston nu mai poate continua cu noi pentru The Crow. The Crow e un proiect uimitor și sunt recunoscător că avem timp și răbdare să-l facem cum trebuie. Vom căuta un nou actor pentru rolul principal și vom începe filmările peste câteva săptămâni.”

The Crow a fost adaptat pentru marele ecran în 1994 cu Brandon Lee în rolul lui Eric Draven. Din păcate, Lee a decedat în timpul filmărilor, fiind împuşcat. Acest film a mai avut parte de alte 3 continuări, dar nu la fel de aclamate.

Studiourile Relativity s-au orientat acum spre Jack O’Connell şi Nicholas Hoult, pentru rolul lui Draven. Pentru rolul aliatului lui Draven, sergentul Albrecht, este dorit Forest Whitaker, iar în rolul lui Top Dollar e dorită Andreea Riseborough.

Printre actorii care au mai fost ataşaţi proiectului amintesc pe Tom Hiddleston, Alexander Skarsgård şi Luke Evans.

Din punctul meu de vedere e un semn rău că se tot retrage actorul care ar trebui să-l interpreteze pe Eric Draven. Sper doar să nu fie acest remake un nou eşec de casă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata