Star Trek 3 – regizorul Justin Lin dezvăluie planurile pentru a treia parte

0

Star Trek 3 sau cum fanii speculează că s-ar numi: Star Trek Beyond, este noua producție așteptată anul viitor și noul regizor al acesteia, Justin Lin (Furious 6, True Detective), este la fel de încântat.

“Filmam ultima săptămână la True Detective, când J.J. Abrams m-a sunat în decembrie”, a precizat Lin. “M-a întrebat, îți place Star Trek? Dacă îți place, ar trebui să te ocupi tu de el”.

J.J. Abrams s-a ocupat de primele două părți Star Trek, dar a trecut la Star Wars Episode 7.

Regizorul filmului Star Trek are planuri mărețe pentru continuarea lăsată de Abrams. Lin a dezvăluit că obiectivul lui este crearea unei noi lumi cu specii noi, adăugând că „Este timpul să trecem la următoarea fază”, iar aceasta va fi diferită de cea cu Klingons si Romulans. A mai precizat că „Filmul va fi ceva diferit și nou pentru fani”.

Star Trek 3 va ajunge în cinematografe pe 8 Iulie 2016. Distribuția este formată din actorii Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, Anton Yelchin, Idris Elba și Sofia Boutella. Scenariul este scris de Doug Jung si Simon Pegg, cel din urmă jucând și rolul personajului Scotty.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata