Star Wars: Trezirea forţei pe DVD şi Blu-ray steelbook

0

Vizionarul regizor J.J. Abrams ne aduce la viață evenimentul cinematografic al unei intregi generații! La 35 de ani de la Episodul VI, într-o galaxie foarte îndepărtată… Pe masură ce Kylo Ren și sinistrul Ordin Întai se ridică din cenușa Imperiului, Luke Skywalker lipsește exact atunci când galaxia are nevoie de el mai mult. În aceste conditii, totul depinde de Rey, o rătăcitoare a deșertului și de Finn, un fost stormtrooper, să își unească forțele cu Han Solo și Chewbacca într-o luptă disperată pentru restabilirea păcii în intreaga galaxie.

bd

Star Wars: Trezirea forței e episodul VII a celei mai iubite franșize din ISTORIE. A primit 5 nominalizări la premiile Oscar pentru: cel mai bun montaj, cea mai bună coloană sonoră, cele mai bune efecte vizuale, cel mai bun mixaj sunet și cel mai bun montaj sunet. Din păcate nu a câștigat niciun premiu. În schimb e filmul pe locul 3 ca încasări globale după Avatar și Titanic cu încasări de 2.061 miliarde de dolari la nivel global. Avatar a avut nevoie de 318 zile pentru a ajunge la încasări de 760 milioane de dolari în SUA, iar Star Wars: Trezirea forței a reuşit să detroneze blockbusterul lui James Cameron, având încasări 933,66 milioane de dolari. Cu siguranță se vor adăuga și vânzările filmului pe DVD și blu-ray. Momentan se lansează în toată lumea 2D. Probabil prin iarnă se va lansa și versiunea 3D a filmului. Pro Video este unul dintre distribuitori de home entertainment de pe piața românească, având ca principal obiect de activitate exploatarea licențelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenți și locali, în format Blu-ray 3D, Blu-ray și DVD.

Titlul original: STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

Titlul în limba românăSTAR WARS: TREZIREA FORȚEI

Regia: J.J. Abrams

Gen: SF

Distribuție: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver

Distribuitor: ProVideo: www.facebook.com/Provideo.ro

Format disponibil:

StarWars_728x90_kiss

Star Wars: Trezirea Forței (Star Wars: The Force Awakens) este acum în toate magazinele de specialitate și marile centre comerciale din țară în format DVD, Blu-ray şi Blu-ray STEELBOOK pentru colecţionarii care pun accent pe carcase. 😉

Trailer subtitrat:

Trailer dublat:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata