“The Boss Baby”, născut lider

Din 14 aprilie la cinema în 3D!

0

The Boss Baby este o animaţie produsă de DreamWorks Animation şi regizată de Tom McGrath după un scenariu scris de Michael McCullers.

Din distribuţie fac parte: Alec Baldwin, Miles Christopher Bakshi, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow şi Tobey Maguire.

Am vizionat “The Boss Baby” la Grand Cinema Băneasa şi trebuie să recunosc că de-abia aşteptam animaţia, care nu doar că nu m-a dezamăgit, ci mi-a plăcut mult. Producţia DreamWorks are la bază o carte scurtă cu ilustraţii, publicată în 2010, care îi aparţine lui Marla Frazee. Încă din titlu, ne dăm seama că personajul principal este un bebeluş neobişnuit. Îmbrăcat la costum, cu ceas la mână şi cu o servietă, bebeluşul este ca un mic om de afaceri, însă ceilalţi nu par să sesizeze nimic anormal în ţinuta micuţului. Singurul care e uimit şi suspectează că ar fi ceva ciudat în toată povestea este Tim (Miles Baksi), fratele mai mare.

Înainte să vină bebe în familie, Tim era unicul copil şi avea parte de toată atenţia părinţilor. Dar, odată cu sosirea micului şef, lucrurile se schimbă, iar părinţii nu mai au atât de mult timp pentru Tim. Ca orice frate mai mare, lui Tim i se pare greu să îşi împartă părinţii cu un alt membru al familiei. Iar, în cazul lui, este şi mai dificil pentru că bebe nu e de fapt un bebe, ci un adult în corpul unui bebeluş.

Bebe şeful organizează o întâlnire secretă cu alţi copii, iar Tim descoperă că fratele lui este un agent sub acoperire care trebuie să investigheze compania la care părinţii lui Tim lucrează.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Compania se numeşte Puppy Co, care pregăteşte un proiect secret, iar bebe şeful are puţin timp la dispoziţie ca să afle despre ce este vorba şi dacă acest proiect îi va afecta propria afacere pentru că, aşa cum bănuiţi, micuţul şef lucrează la o firmă secretă a bebeluşilor, Baby Corp.

“The Boss Baby” pune accentul pe elemente comice, oferindu-ne scene şi replici amuzante, care ne vor fura multe zâmbete şi râsete. Personajele sunt bine construite şi nu doar cei doi fraţi sunt în prim-plan, ci şi părinţii, având ocazia să cunoaştem fiecare membru în parte.

Scenariul este inteligent şi creativ, cu replici bine scrise şi o poveste coerentă de la început până la sfârşit. Animaţia tratează, din punctul meu de vedere, un subiect important: cât de pregătit este un copil să primească un frate sau o soră şi cum reuşesc părinţii să îl ajute să se obişnuiască cu această schimbare în familie. Iniţial, Tim este vizibil gelos că bebeluşul primeşte prea multă atenţie şi îi e dor de perioada în care el era singurul copil. Părinţii au din ce în ce mai puţin timp pentru Tim, iar băiatul suferă din cauza asta. Însă, treptat, el are şansa să înveţe că într-o familie poate fi suficientă dragoste pentru toţi.

În concluzie, “The Boss Baby” este, în opinia mea, una din cele mai bune animaţii lansate în 2017 şi vă invit să îl cunoaşteţi pe micul şef din 14 aprilie la cinema în 3D! Distribuit în România de OdeonFilm. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata