“The Martian” în regia lui Ridley Scott are un nou trailer

1

“The Martian”, unul din cele mai așteptate filme ale anului, va avea premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto luna viitoare. Până atunci, avem un nou trailer.

O echipă de oameni de știință călătoresc în spațiu. După o furtună interstelară, unul din membrii echipei se pierde de grup, iar ceilalți cred că nu a supraviețuit. Însă el este în viață și, în scurt timp, încearcă să ajungă la colegii săi.

Din trailer, putem vedea că “The Martian” este un film SF cu dramă, suspans și tensiune fără a se baza pe extratereștri sau alte lucruri de genul. Ni-l prezintă pe Mark Watney (Matt Damon), un astronaut care rămâne singur pe Marte și încearcă să își facă un plan pentru a ajunge acasă.

“În esență, acest film este despre un bărbat care își controlează trăirile pe care le are în legătură cu situația dificilă cu care se confruntă și legate de locul în care se află și, în consecință, va privi în interiorul său și va scoate toate elementele care s-ar putea să vi se pară încărcate de umor. El trebuie să facă acest lucru în fiecare oră, în fiecare zi, deci să nu fiți surprinși dacă veți râde alături de el, aveți voie să râdeți!”, a declarat regizorul Ridley Scott despre noua sa producție.

Matt Damon a mărturisit că a fost impresionat de puterea personajului său de a-și menține calmul într-o situație atât de complicată. “Cred că persoanele ca noi sunt captivate de modul în care oameni ca Mark pot să își mențină calmul în situații atât de stresante. Acest lucru a fost foarte atractiv la personajul meu, cum și-a menținut umorul și modul logic, practic de a rezolva problemele, iar adevărații astronauți pot să facă acest lucru”.

În distribuție îi putem vedea pe Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Pena, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor și Donald Glover.

“The Martian” va avea premiera în cinematografe pe 2 octombrie 2015. (SUA)

The_Martian_poster

“The Martian” – Trailer

1 Comentariu
  1. Collette Heavin spune

    Saved as a favorite, I really like your blog!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata