Forbes a publicat o listă cu cele mai bine plătite actrițe din lume

Revista Forbes ne prezintă clasamentul anual al celor mai bine plătite actrițe din lume. Clasamentul a fost realizat pe baza veniturilor obținute în perioada iunie 2014 – iunie 2015.

Topul este condus de Jennifer Lawrence cu suma de 52 milioane de dolari, iar locul doi este ocupat de Scarlett Johansson, care a câștigat 35,5 milioane de dolari.

Pentru prima dată, Forbes a ținut cont pentru realizarea clasamentului anual de toate actrițele din lume, indiferent de naționalitate. Cu toate acestea, o singură actriță care nu e americană apare pe listă: Bingbing Fan, actrița din China, care ocupă locul al patrulea cu suma de 21 milioane de dolari. Fan ocupă această poziție datorită succesului pe care l-a avut cu filmul The White-Haired Witch of Lunar Kingdom și este cunoscută pentru rolul din “X-Men: Days of Future Past”.

Melissa McCarthy ocupă locul al treilea cu suma de 23 milioane de dolari. Ea a demonstrat că poate juca în filme de succes, precum “Spy” și “Tammy”, care au strâns împreună suma de 335 milioane de dolari în întreaga lume.

Să vedem cine ocupă primele zece locuri.

1.Jennifer Lawrence – 52 milioane de dolari;

2.Scarlett Johansson – 35,5 milioane de dolari;

3.Melissa McCarthy – 23 milioane de dolari;

4.Bingbing Fan – 21 milioane de dolari;

5.Jennifer Aniston – 16,5 milioane de dolari;

6.Julia Roberts – 16 milioane de dolari;

7.Angelina Jolie – 15 milioane de dolari;

8.Reese Witherspoon – 15 milioane de dolari;

9.Anne Hathaway – 12 milioane de dolari;

10.Kristen Stewart – 12 milioane de dolari.

Forbes a publicat recent și o listă cu cei mai bine plătiți actori din lume, primul loc fiind ocupat de Robert Downey Jr. cu impresionanta sumă de 80 de milioane de dolari.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar
wpDiscuz