Thor: Love and Thunder

0

Thor: Love and Thunder este un film cu supereroi regizat de Taika Waititi după un scenariu scris de acesta împreună cu Jennifer Kaytin Robinson.

Din distribuție fac parte: Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson, Jaimie Alexander, Waititi, Russell Crowe și Natalie Portman.

Am văzut Thor: Love and Thunder la IMAX AFI COTROCENI la invitația RAN COMMUNICATION și CINEMA CITY ROMÂNIA 🙂 Cel mai așteptat film al verii, din punctul meu de vedere, Thor: Love and Thunder are toate ingredientele cu care Marvel ne-a obișnuit de atâția ani: poveste, acțiune, lupte, comedie și iubire.
După THOR: Ragnarok, Taika Waititi revine ca regizor și co-scenarist și ne oferă un film cu o acțiune nebună, dar și o mare poveste de iubire, presărând suspans și tunete.

Thor se întoarce și nu este singur. Christian Bale și Natalie Portman aduc o contribuție importantă într-o narațiune alimentată de Guns N’ Roses, cu evoluții în consecință. Căutarea lui Thor (Chris Hemsworth) de a-și găsi adevăratul scop se îndreaptă spre un teritoriu filosofic neașteptat.

Korg (Waititi) povestește ce s-a întâmplat cu Zeul Tunetului după evenimentele din Avengers: Endgame. Thor își recuperează condiția fizică în timp ce se antrenează și merge în misiuni cu Gardienii Galaxiei. Prezența dominatoare a lui Thor se dovedește a fi o binecuvântare și deopotrivă un blestem în timpul bătăliilor. Puternicul războinic lovește inamicii, dar provoacă mai mult haos după aceea. Peter Quill (Chris Pratt) își liniștește colegii, în timp ce aceștia devin enervați de necazurile lui Thor. Să spunem doar că Nebula (Karen Gillan) nu este tocmai un fan.

Gorr (Christian Bale), un om pios și pașnic cândva, suferă o pierdere îngrozitoare, ceea ce îl face să fie mânat de o furie distrugătoare și obsesivă, dorind să distrugă zeii. Fiind trădat de zei, de cei care ar fi trebuit să îl protejeze, Gorr caută răzbunare și pune mâna pe o străveche putere întunecată. El folosește Necrosword pentru a ucide zeii. Pentru a-și finaliza planul, el are nevoie de un artefact asgardian specific.
Amenințarea lui teribilă la adresa New Asgard îl forțează pe Thor să se întoarcă pe Pământ. Thor este uluit când Jane Foster (Portman) se alătură luptei cu Mjolnir. Ciocanul legendar, sfărâmat în bucăți de Hela în Thor: Ragnarok, a revenit la viață pentru a-i oferi lui Jane puterile lui Thor. Mjolnir își ține fostul stăpân la distanță. Thor, Jane, Valkyrie (Tessa Thompson), Korg și o pereche de capre care țipă, formează o echipă invincibilă pentru a îl opri pe Gorr.

Personaje

Rugăciunile lui Gorr pentru mântuire nu au primit răspuns. Strigătele sale disperate de ajutor au fost batjocorite de zei. Zeii s-au bucurat de adorație în timp ce familia lui a suferit. Gorr se transformă într-un ateu militant pe măsură ce credința sa s-a transformat în ură viscerală. În schimb, Jane Foster, un om de știință dedicat rațiunii, găsește o amânare mistică de la diagnosticul ei. Mjolnir previne cancerul cu un preț. Ambele personaje au o criză spirituală care le dictează destinul. Arcurile religioase servesc drept coloană vertebrală a filmului.

Nu uita sa citesti
Related Posts

Ennio

El buen patrón

Umorul nu funcționează chiar în toate momentele. Zeus, al lui Russell Crowe, regele iubitor de orgie, are un accent grecesc deficient și o personalitate care nu convinge. Cred că momentele cu Zeus sunt singurele din film care ar fi putut să lipsească.

Thor a suferit o tragedie monumentală în franciză. Aroganța lui obișnuită se diminuează pe măsură ce se împacă cu starea lui Jane. Reîntâlnirea cu aceasta este plină de emoții.

Thor: Love and Thunder are un aspect și un sunet inspirat de anii optzeci. Coloana sonoră puternică a Guns N’ Roses este însoțită de imagini spectaculoase. Christian Bale este fantastic și cred că publicul va empatiza cu viziunea lui și nevoia de răzbunare.

După o pauză din Universul Cinematografic Marvel, Natalie Portman a revenit și este mai puternică ca niciodată, fiind noua The Mighty Thor.

După ce pierde tot, Thor trece printr-o criză existențială majoră. După cum știm deja, el a încasat într-un interval foarte scurt de timp, o serie de lovituri extrem de brutale: și-a pierdut familia și prietenii, a pierdut-o pe Jane, iubirea lui adevărată, și-a pierdut casa, miticul tărâm Asgard, și-a pierdut ciocanul, legendarul Mjolnir, din care credea că își trage invincibilitatea, a pierdut lupta cu Thanos, și chiar fizicul. De asemenea, și-a pierdut dorința de a conduce, transferând titlul de conducător lui Valkyrie.

El crede că zilele lui de supererou au ajuns la sfârșit și pornește într-o călătorie în care să descopere cine este cu adevărat. Va reuși Thor să se regăsească? Veți afla în THOR: LOVE AND THUNDER.

Distribuit de CineForum, THOR: LOVE AND THUNDER a ajuns în cinematografele din țară. Vizionare plăcută! 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata