0

Uncharted este un film american regizat de Ruben Fleischer după un scenariu scris de Rafe Lee Judkins, Art Marcum și Matt Holloway.

Din distribuție fac parte: Tom Holland, Mark Wahlberg, Victor Sullivan, Sophia Ali, Tati Gabrielle și Antonio Banderas.

Am văzut Uncharted la Cinema City, Afi Cotroceni, la invitația IntercomFilm 🙂

Povestea începe cu un tânăr, Nathan Drake (Tiernan Jones), care vede cum fratele său mai mare, Sam (Rudy Pankow), fuge din orfelinatul unde locuiau. Ani mai târziu, adultul Nathan (Tom Holland) lucrează ca barman la un restaurant de lux din New York. El le oferă clienților lecții de istorie în timp ce îi jefuiește. Într-o seară, Nathan primește o vizită de la Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). El și Sam erau parteneri și căutau legendarul aur pierdut al lui Ferdinand Magellan.

Nathan se alătură căutării lui Sully pentru a afla ce s-a întâmplat cu fratele său. Cei doi au adversari formidabili care caută, de asemenea, comoara. Santiago Moncada (Antonio Banderas), a cărui familie a finanțat expediția lui Magellan în secolul al XVI-lea, a angajat o adevărată echipă pentru a îl ajuta să găsească comoara, crezând că el și familia lui sunt moștenirii de drept ai acesteia. Nathan și Sully sunt forțați să își unească forțele cu Chloe Frazer (Sophia Ali), o fostă parteneră a lui Sully, într-o cursă în jurul globului împotriva lui Moncada.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Uncharted se află sub bagheta regizorului Ruben Fleischer, care îmbină cu succes scenele de acțiune și urmărire cu umorul personajelor principale: Nathan și Sully. Vânătoarea de comori abundă în hărţi, puzzle-uri şi indicii la tot pasul, stârnesc curiozitatea și pofta de aventură și creează o experiență completă pentru spectatori, care devin parte din acțiune.

Tom Holland se descurcă excelent în rolul lui Nathan Drake, un tânăr care vrea să exploreze lumea și să își regăsească fratele, care a plecat și nu s-a mai întors. Se poate observa că s-a pregătit minuțios pentru acest personaj, atât pentru momentele de la început, când Nathan lucrează ca barman, precum și pentru scenele de agilitate.

Mark Wahlberg este Victor „Sully” Sullivan, fostul partener al lui Sam, un om care își dorește cu orice preț să ajungă la comoara pierdută și, pentru a își îndeplini obiectivul, apelează la ajutorul lui Nathan, fratele mai mic al lui Sam.

Deși a visat la acest moment toata viața, Nathan nu are experiență, nu a ieșit niciodată din țară și nu este antrenat pentru tot ceea ce urmează să trăiască în această aventură. Misiunea va fi cu atât mai dificilă cu cât, de partea cealaltă, se află Moncada cu echipa sa, care sunt dispuși să facă orice pentru a pune mâna pe aurul pierdut.

Pelicula este o producție de proporții în adevăratul sens al cuvântului, cu decoruri și ambarcațiuni reale, periplu prin catacombe, filmările realizându-se în mare parte la fața locului, ca odinioară (și nu doar create digital), ceea ce conferă poveştii credibilitate și îi face pe spectatori să simtă că pășesc pe urmele lui Magellan. Povestea ne poartă în locuri de poveste, Santa Maria Del Pi, o catedrală gotică din secolul al XV-lea din Barcelona, precum și imensul atrium al Deutsche Telekom Hauptstadtrepräsentanz (Biroul Reprezentanţei) din centrul Berlinului.

Distribuit de IntercomFilm, Uncharted a ajuns în cinematografe vineri, 18 februarie. Vizionare plăcută! 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata