Universal are un nou distribuitor in Romania pe Home Entertainment

0

Dacă până la sfârșitul anului 2017 Empire Film a distribuit filmele Universal Pictures Home Entertainment, din 1 martie 2018 Universal Pictures Home Entertainment are un nou distribuitor în România, intrând în portofoliul Pro Video care va fi distribuitor exclusiv pentru România.

Universal a avut un traseu destul de anevoios pe Home Entertainment la noi în țară. După „despărțirea” de Euro Entertainment Enterprises (prin 2004), a fost distribuit de Prooptiki România (devenit apoi Audio Visual) și în cele din urmă de Odeon.

După o perioadă de mai bine de un an de lipsă de pe piața autohtonă a fost preluat în 2015 de Empire Film în colaborare cu Bonton.

Din acest an a venit rândul Pro Video să distribuie noutățile și titlurile de catalog foarte importante aflate în portofoliul Universal (reamintesc aici seriile Fast and Furious, Back to the Future, Fifty Shades, Jurassic Park, Despicable Me) dar și blockbustere precum Gladiator, Schindler’s List, Inside Man sau Public Enemies.

Printre lansările viitoare pe DVD, Blu-ray (unele pe Blu-ray 3D și sperăm și UHD 4K) se numără: American Made, The Phantom Tread, The Snowman, Lady Bird, Darkest Hour, Happy Death Day, Fifty Shades Freed, Skyscaper, Mamma Mia! Here We Go Again, Pacific Rim 2, Jurassic World: Fallen Kingdom.

Lansări în acest an:

Lansări viitoare:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata