“Game Night”, o noapte de neuitat

Distribuit de Vertical Entertainment!

0

Game Nighteste un film american regizat de John Francis Daley şi Jonathan Goldstein după un scenariu scris de Mark Perez.

Din distribuţie fac parte: Jason Bateman, Rachel McAdams, Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Michael C. Hall şi Kyle Chandler.

Am văzut “Game Night” la Movieplex, Plaza România. În regia lui John Francis Daley și Jonathan Goldstein, filmul ne face cunoştinţă cu Max (Jason Bateman) şi Annie (Rachel McAdams), un cuplu care organizează, în fiecare săptămână, jocuri nocturne tematice, la care participă împreună cu grupul lor de prieteni. Aceste reuniuni sunt foarte populare, căci toată lumea se poate bucura de momente amuzante.

Totul se complică în momentul în care îşi face apariţia Brooks, fratele lui Max, care propune să organizeze seara de jocuri la el acasă. Tema aleasă de acesta este ambiţioasă deoarece este vorba despre rezolvarea misterului unei “crime”, în care sunt implicaţi pretinşi tâlhari şi agenţi federali. Ceea ce ar fi trebuit să fie o joacă inofensivă, se transformă într-o situatie complicată şi fără cale de scăpare, căci grupul de prieteni ajunge să nu mai distingă indiciile din joc, de situaţiile reale, iar panica şi teama îşi fac loc cu usurinţă. Ce se va întampla, rămâne să descoperiţi, vizionând pelicula!

“Game Night” începe ca un film previzibil, însă treptat vine cu răsturnări de situaţie şi ne face să ne gândim dacă anumite lucruri fac parte din joc sau dacă sunt reale, urmând ulterior să aflăm răspunsurile necesare.

În mijlocul acţiunii, se strecoară şi vecinul lui Max –  Gary Kingsbury – un poliţist care obişnuia să participe la jocurile tematice, însă, după divorţ, prietenii săi l-au exclus din grup. El nu înţelege de ce nu mai este invitat la jocuri şi îşi petrece cea mai mare parte a timpului acasă, împreună cu câinele său alb şi pufos, acesta fiind singurul său amic. Totuşi, Gary va deveni un jucător cheie, pe măsură ce noaptea înaintează. Câinele său pufos va fi, la rândul său, protagonistul unei scene amuzante, pe care aţi văzut-o, cel mai probabil, în trailer.

În ceea ce priveşte distribuţia, Jason Bateman vine cu un nou personaj amuzant, iar Rachel McAdams se descurcă excelent în rolul lui Annie. Dintre ceilalţi actori, Kyle Chandler îl interpreteaza pe Brooks, fratele lui Max, care se laudă cu “afacerile” şi cu o situaţie financiară foarte bună. Billy Magnussen este Ryan, Sharon Horgan este Sarah, Lamorne Morris îl interpretează pe Kevin, soţul lui Michelle, pe care îl obsedează un secret din trecutul soţiei sale despre care a aflat de curând, Kylie Bunbury este Michelle, iar Jesse Plemons îl interpretează pe Gary Kingsbury, vecinul lui Max si Annie, care va avea, aşa cum am spus deja, un rol cheie.

Afişul precizează un aspect important despre echipa de producţie – “de la cei care ţi-au adus Horrible Bosses” – iar această informaţie sună aproape ca un avertisment. Cu toate acestea, Francis Daley şi Jonathan Goldstein vin, de această dată, cu un film mai bun şi, implicit, cu o poveste mai interesantă decât cea din “Horrible Bosses”.

Distribuit de Vertical Entertainment, “Game Night” a ajuns în cinematografe vineri, 2 martie 2018. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar