Vineri 13 (2009) va avea parte de o continuare

0

Conform celor de la ShockTillYouDrop.com, producătorul Brad Fuller a declarat că se va face o continuare la reboot-ul Vineri 13, lansat în 2009. Continuarea are stabilită premiera pe 13 mai 2016. Brad Fuller a declarat că pregătirea acestei continuări e în ultimele faze și că speră ca luna următoare să aibe și scenariul definitivat.

Una din cele mai îndrăgite serii horror a fost seria Vineri 13 care a avut 10 părți și o încrucișare cu seria Coșmar pe strada Elm, în Freddy vs Jason, film lansat în 2003. Cel mai recent film din serie a fost reboot-ul din 2009.

Primul film din seria Vineri 13 a fost lansat în 198o. Povestea începe în 1957 când un băiețel pe nume Jason moare înecat în lacul din tabăra Crystal Lake. Un an mai târziu, niște adolescenți care în principiu se facuseră vinovați de moartea lui sunt omorâți unul câte unul fără ca poliția să descopere vreodată criminalul. În urma acestor evenimente tragice, tabăra e închisă, iar localnicii avertizează pe oricine se apropie că locul e blestemat. În 1980, proprietarul se decide să redeschidă tabăra și angajează 6 adolescenți ca să supravegheze copiii mai mici. Avertismentele localnicilor se dovedesc întemeiate: în prima noapte de 13, cei 6 sunt vânați pe rând de un pshihopat care folosește diverse arme, printre care săgeți și topoare. Noile victime, care nu au legatură cu tragedia din ’57, au vina de a fi tulburat liniștea lacului cu pricina. Cum prima parte a fost un adevărat succes, în continuare a apărut fiul acesteia, Jason, care a devenit un personaj iconic datorită măștii de hochei care o poartă pe față. Jason e recunoscut de fanii francizei datorită macetei cu care ucide tot ce prinde în cale.

Fuller spunea: „La sfârșitul zilei, aceste filme sunt atât de fantastice, deoarece Jason Voorhees este o prezență dinamică și oamenilor le place să-l vadă făcând ce știe el mai bine. Sperăm să-l punem pe Jason într-o situație în care nu a mai fost, să nu simțiți că ați văzut același lucru din nou, din nou și din nou”.

Michael Bay și Andrew Form vor produce și acest film, la fel cum au produs și reboot-ul din 2009.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata