Wheely, voios şi iute

Din 5 octombrie la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment.

1

Wheely este o animaţie regizată de Yusry Abd Halim după un scenariu scris de Keith Brumpton şi Yusry Abd Halim.

Am văzut Wheely la Grand Cinema Băneasa. Animaţia spune povestea lui Wheely Rotescu, un mic taxi cu spirit de aventurier care, în urma unui accident grav, trebuie să renunţe la marele vis de a deveni regele curselor în oraşul natal, Gasket City.

Pentru a câştiga bani, Wheely începe să ia comenzi ca taxi. În timpul unei livrări, el se întâlneşte cu faimosul model italian, Bella di Monetti, de care se îndrăgosteşte. Totuşi, Wheely simte că nu are nicio şansă, căci cei doi fac parte din lumi diferite.

Cel mai bun prieten al său, scuterul Putt Putt, este mereu alături Wheely, susţinându-l necondiţionat. Numai că cei doi prieteni buni atrag problemele ca un magnet şi sunt implicaţi în mai multe probleme cu poliţia.

Totul se complică atunci când Bella este răpită de o reţea periculoasă care este condusă de un camion uriaş pe nume Kaiser. Wheely este dispus să facă orice pentru a o salva, însă va reuşi el, un mic taxi prăfuit, să se lupte cu reţeaua de infractori?

Personaje

Wheely, protagonistul nostru, este un mic taxi care visează să devină o maşină de curse. Campion de trei ori în oraşul său, Gasket City, şi cel mai tânăr calificat la campionatul mondial de curse pe şosea, avea un viitor promiţător. Din păcate, toate visurile sale se evaporă atunci când, în timpul celei mai importante curse din viaţa sa, suferă un accident grav ce pune capăt carierei de maşină de curse.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Pentru a obţine bani, Wheely îşi ia un loc de muncă ca taxi, fiind dezamăgit că visul său a fost spulberat.

Putt Putt este un scuter şi cel mai bun prieten al lui Wheely. El are o modalitate amuzantă de a îşi exprima ideile şi se simte responsabil de siguranţa prietenului său.

Bella este un model faimos italian, care impresionează prin frumuseţea sa. Ea îl însoţeşte adesea, la diferite evenimente, pe iubitul ei, Ben, o maşină de sport bogată.

Regie şi Scenariu

În regia lui Yusry Abd Halim şi după un scenariu scris de Keith Brumpton şi Yusry Abd Halim, Wheely prezintă o poveste despre visuri, prietenii, precum şi despre dezamăgiri şi încercări dificile.

Animaţia aminteşte, în anumite privinţe, de celebra serie Cars, iar Wheely Rotescu seamănă cu Fulger McQueen, protagonistul din franciza Disney. Cu toate că Wheely nu reuşeşte să se ridice la nivelul seriei Cars, animaţia regizată de Yusry Abd Halim are farmecul ei şi sunt sigură că cei mici se vor bucura de poveste şi de personaje.

Distribuit de Vertical Entertainment, Wheely a ajuns în cinematografe vineri, 5 octombrie 2018. Vizionare plăcută!

 

1 Comentariu
  1. filme online spune

    O animatie foarte buna. Abia astept sa apara varianta dublata.
    https://www.portalultautv.com/wheely-voios-si-iute-2018/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata