Johnny English Strikes Again, o nouă misiune

Din 5 octombrie 2018 la cinema. Distribuit de Ro Image 2000.

0

Johnny English Strikes Again este un film regizat de David Kerr după un scenariu scris de William Davies.

Din distribuţie fac parte: Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko, Jake Lacy şi Emma Thompson.

Am văzut Johnny English Strikes Again la Grand Cinema Băneasa. Rowan Atkinson se întoarce pe marile ecrane în a treia aventură a agentului secret, Johnny English.

Având în vedere că primele două filme ale seriei au obţinut mai mult de 320 milioane de dolari la box office-ul global, este uşor de înţeles de ce producătorii au decis să continue franciza.

Rowan Atkinson, carismaticul actor britanic, îşi foloseşte din nou talentul şi farmecul de comediant pentru a îl interpreta pe Johnny English, un agent secret atipic.

Marea Britanie se află în mare pericol deoarece identitatea fiecărui agent secret a fost expusă, iar primul summit G12 găzduit de prim-ministrul britanic urmează să aibă loc în cinci zile.

Singura posibilitate de a afla cine este vinovatul este de a apela la serviciile unui agent retras, iar soluţia Marii Britanii este nimeni altul decât … Johnny English.

Johnny English a renunţat de ceva timp la profesia sa de spion şi, în prezent, duce o viaţă aparent liniştită ca profesor de geografie la o şcoală.

Johnny English Strikes Again

Când află de noua misiune, el acceptă fără ezitare, însă, între timp, lucrurile s-au schimbat, mai exact: armele şi gadgeturile au fost înlocuite de telefoane digitale, iar maşinile sport le-au făcut loc celor electrice.

Johnny încearcă să găsească o modalitate de a accepta noul protocol, fără să renunţe la vechile obiceiuri şi tehnici de lucru.

Bazându-se pe ajutorul lui Bough, cei doi pleacă spre Riviera Franceză unde a fost detectat ultimul semnal care a expus agenţii englezi.

Misiunea este cât se poate de complicată, iar timpul este limitat. Vor reuşi Johnny English şi Bough să rezolve cazul?

Johnny English Strikes Again vine la 15 ani de la primul film şi la şapte ani de la a doua peliculă a seriei. Noul film mizează, şi de această dată, pe carisma protagonistului. Este foarte greu să nu râzi la glumele şi gesturile lui Rowan Atkinson, care este un comediant desăvârșit.

English se chinuie să folosească noi gadgeturi, însă le preferă pe cele vechi, în care are încredere deplină. Astfel, renunţă la telefonul mobil, pe care îl consideră o piedică în calea rezolvării misiunii, şi alege un Aston Martin vechi ce scârţâie la fiecare curbă. Problemele nu îl ocolesc nici acum pe Johnny, care atrage tot felul de necazuri care îi îngreunează misiunea. Însă, ajutorul lui Bough este echilibrul de care English are nevoie.

Distribuit de Ro Image 2000, Johnny English Strikes Again ajunge în cinematografe vineri, 5 octombrie 2018. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar